Uutisia

15.09.2022
Muutama asia...
16.08.2022
Kauden aloitus
04.08.2022
2022-2023 sarja
02.08.2022
Kausi 2022-2023
08.06.2022
Tiedote!

Tuloksia

21.09.2022

PyPa - Appelsiinilaakso: 2 - 7

Joro-Huvilat - Next Step: 3 - 8

BSV - TPW: 6 - 7

Repokangas - Cosmos: 6 - 6

Old School - Winot: 6 - 4

14.09.2022

Winot - SB KirJo: 4 - 4

Kunnonsali - Pinkit: 7 - 1

SoSa - WiPa: 1 - 4

MeanMachine - FC Köyhät: 5 - 11

Roskasakki - Tornado: 6 - 5

Uutiset

18.12.2015
KINKKU KAPINAA

Syyspuolen kierros on saatu pelattua ja noin puolet koko liigasta on hikoiltu.
Pelit ovat olleet tasaisia, yllätyksellisiä ja tasokkaita.

Kaikenkaikkiaan vetäjinä ollaan tyytyväisiä alkupuoliskoon.

Kaiken tämän tasokkuuden mahdollistaa hyvä tuomaritoiminta, joista iso kiitos aktiiveille. Teitä tulee liian harvoin kiitettyä.

Tilastoista aina nousee parhaat esille, joten tässä puolivuosikatsaus parhaista.

1 sarja. Pistepörssiä johtaa jotenkin tuttu nimi Joroisten lahja maailmalle Oc Systemin Markus Tarvainen 20+13 tehoilla.
Monitaituri Pypan Tommi Huovinen on toisena 1+30 ja hyvää ikäluokkaa kolmantena edustaa saman seuran teräsmieslegenda Marko Luostarinen 20+7.

Sarjaa hallitsee vuodesta toiseen polvivamma Eskolan johdattamana Appelsiinilaakso. Heitä seuraa Pypa, Keikkabussi ja Old boys.
Muutenkin playoffsiin kaikilla joukkueilla on mahdollisuus.

2 sarja. Pistepörssin kärjessä Old schoolin Olli Räsänen 20+12. Jormetin nuoriherra Arttu Holopainen toisena 21+2 ja seuraavina kiekkomaailmalta seutuliigaan kotiutunut Old schoolin Tommi Tarvainen 8+13 ja Höntsäpallon Kalle Savolainen 14+4.

2 Sarjaa johtaa Beetlehemin seimiveikot, ennen Old schoolia ja nimihirviöä pikkujouluaikaan Vapinaa..

Pelit jatkuvat jälleen 13.1.2016 keskiviikkona klo 18 alkaen.

Seutuliigan väsymättömät vetäjätontut toivottavat kaikille pelaajille ja heidän tukijoukoilleen oikein hyvää ja rauhallista joulua ja onnellista uuttavuotta 2016.

28.11.2015
MARRASKUU TAPUTELTU

Seutuliiga pelien osalta synkkä marraskuu on pelailtu. Synkkää ei ole ollut liikuntatalolla, vaan iloista touhuilua reikäpallon perässä on nähty ja koettu.

Viimeviikkojen yllätykset ovat tuoneet kaivattua muutosta liigojen peleihin.
Höntsäpallo otti kauden ensimmäisen ja ansaitun voiton, mutta vielä ehkä kovemman teon teki Cosmos, joka kukisti viimekauden mestarin Oc systemin.
Kaikki joukkueet ovat kokeneet voiton kyyneleet ja vain Appelsiinilaakso ei ole suostunut häviämään tällä kaudella. Vielä.

Uudet joukkueet ja pelaajat ovat päässeet hyvin "talon tapoihin" kiinni.

Pidetään jatkossakin iloinen mieli pelaamisessa ja jätetään turha totisuus tästä liigasta pois.

12.11.2015
MAALIVAHDIT ON RAUTAA.

Kauttaaltaan kun kierrosta katseli, niin on seutuliigassa kovan luokan maalivahteja. Niistä ehkä tasokkain, niin ottelun, kuin maalivahtipelin suhteen nähtiin kierroksen helmi pelissä Pypan ja Appelsiinilaakson välillä. Appelsiinin "bode" Kautto ja illan urakoitsija "kissa" Karvinen esittivät tukun huikeita koppeja. Kierroksen parhaat pelaajat oli helppo nimetä.
Itse kamppailu päättyi Appelsiinilaakson niukkaan 5-3 voittoon.

Toisessa yläsarjan pelissä Keikkabussi aiheutti jälleen Wepareille maalin tappion.
Akseli Lintunen-Aho oli jälleen tehokas.

Alassarjan peleissä TNN kukisti Höntsäpallon Jesse Pallamon heiluttaessa tahtia 4+1 tehoilla. Höntsiksen paras oli mv. Seppo Pöntinen.

Nopsajalat olivat pirteällä jalalla ja nöyryyttivät Jormettia ansaitusti 6-5. Nopsajalkojen yllätyskortti maaliin Riku Karvonen taitaa myös maalivahtipelin, ollen avainpelaajia.Jormetin veskarit kunnostautuivat myös. Toinen kentällä ja toinen hengessä mukana vaihtopenkillä.

Bsv oli vaikeuksissa Wipan kanssa, mutta niin vaan Birra Pietisen käsittämättömän taiturimaiset kaksi maalia lannistivat vastustajan. Wipalta edukseen esiintyivät vikkeläjalkainen Heikki Kinnunen ja kauden ensimmäsen pisteen, muttei viimeisen tehnyt Kari Niiranen.

Pelit hyppysissä pitivät jälleen tutun varmasti Jarmo Hyvönen ja Olli Hämäläinen,

04.11.2015
EI SALIIN ENNEN KLO 18:STA

Palautetta liikuntatalolta. Ei mennä liikuntasaliin ennen meidän omaa vuoroa. Häiritsemme suotta edellisiä liikkujia.
Kiitos.

28.10.2015
KAUNISTA JA TASAISTA

Pimenevän keskiviikon aloitti ottelupari Tnn ja Jormet. Ottelua kaavailtiin ennakkotiedoissa tasaiseksi, ja niinhän siitä sellainen muodostuikin. Peli tasan 6-6.
Tommi "Josba" Lappalainen taisteli yksin Tnn:n pisteistä tehden 4+1 tehot. Jormetin pisteistä vastasivat isä/poika Holopaiset Artun tehdessä 3+1 ja Markon 1+0.

Melkoisen runsaslukuinen yleisö sai todeta Höntsäpallon antavan tasaisen vastuksen, nuoruuden intoa puskevalle Vapinalle, vaikkakin hävisi 3-8. Höntsän Kalle Savolainen 2+0 ja Vapinan Olli Juutilainen 2+0 ja Aapo Syrjälä 2+2.

Uljaat sotaratsut Wipa ja Nopsajalat kävivät tiukan kamppailun alemman divarin pisteistä.
Vaikka Wipa oli sortua jäähyihin, niin nopsajalat olivat ylivoimalla tehottomia, vaikkakin heillä oli puolijoukkuetta Juutilaisia. Peli ja pisteet Wipalle 3-2. Wipan tehomies oli Mikko Kipinoinen 1+1.

Ylemmässä divarissa oli paikalliskamppailun makua, Cosmoksen ja Sb kirjon kohdatessa. Tiukan kamppailun käänsi lopulta täysin ansaitusti ensimmäisellä voitollaan Sb kirjo 8-5. Kirjon Jouni Komppula teki puolustuksen lomassa tehot 1+3. Matti hynninen majaili tutulla maalinteko sektorilla tehden 4 maalia.

Tiukka oli taisto illan viimeisessäin pelissä, jossa Weparit haastoi Pypan.
Vielä minuutti ennen loppua Weparit johti maalilla, mutta niin vaan Pypan Marko Luostarinen 4+1 ja Tommi Kirjavainen 3+0 käänsivät voiton Pypalle 8-7. Wepsujen Marko Turunen 2+1 ja puolustuksen voimahahmo Pasi Mahrberg 1+1.

03.10.2015
SYYSKUU TAPUTELTU

Kolumnit tai muut runosuonet ovat olleet hiukan kadoksissa viimekuun, mutta silti hiki on virrannut pelikentillä normaaliin tapaan.

Kierroksia joukkueille on tullut 2-4:ään ja kärjessä keikkuu tappioitta Appelsiinilaakso.Perässä seuraa Pypa, Oc System ja yllättävän alun kaudelle saanut Weparit.
Kakkosessa tappioita ovat kärsineet jo lähes kaikki. Eli tasaisuutta löytyy.
Bsv vetää joukkoja. Jormet hienosti toisena, ennen uusia joukkueita Tnn:ää ja Vapinaa.

03.10.2015
OSTOKSILLE KESPORTIIN

Paikallisesta Kesportista kannattaa käydä kyselemässä salibandymailoista mm.Oxdogin malleista.
Ottakaa yhteyttä Pipsa Juutilaiseen, joka laskee teille kilpailukykyisen hinnan tuotteista.

03.09.2015
TUOTANTOKAUSI 8

Noin polkaistiin kahdeksas tuotantokausi käyntiin salibandyn merkeissä.
Uusia naamoja nähtiin taas kiitettävästi ja mikä hienointa, että kauniinpaa sukupuolta esiintyy taas sankempana joukkona kentällä.

Tervetuloa Nopsajalat, Vapina ja Tnn Seutuliiga perheeseen.

Ilta alkoi kahden noviisin kohtaamisella. Nopsajalat, mistä sitten ikinä nimi onkaan tullut, aloitti vahvasti. Viiden minuutin kohdalla kauden ensimmäinen maali sai alkunsa Nopsajalkojen Juha Karilahden mailasta, syötön antoi Timo Lehtonen.
Sen jälkeen Tnn sai pelistä otteen Esa Sikasen 4+1 ja Janne Paasosen 1+4 heilutellessa tahtipuikkoa. Pisteet Tnn:lle 9-4.

Jormet sai vastaansa vanhan kunnon Wipan. Tässä pelissä koettiin Seutuliigan hikiennätys, miltei lattia olisi pitänyt mopata. Pelistä senverran, että Jormet Arttu Holopaisen kolmen maalin siivittämänä, johdatti pisteet yhdestä Seutuliigan perustamishistorin alkuperäisjoukkueelle Jormetille 8-2.

Fc Köyhät kompastui niukkamiehistöisenä uudelle joukkeelle Vapinalle 4-8.
Vapinan suuresta innokkaasta joukkueesta esille nousivat yhden maalinkin taituroinut Roosa Laamasen lisäksi, Vesa Ikonen 1+2 ja kaksi maalia iskenyt Aapo Syrjälä.

Edellisen kauden mestari Oc System jatkoi siitä mihin keväällä 2015 jäi. Tiukan alun jälkeen taituri peittosivat kovan Pypan peräti 10-4. Nuoria miehiä kasvaa vastuuseen tässä joukkueessa, nyt vuorossa Jani Suomula 4+2 tehoillaan. Pypan tehomies oli tuttu jyrä Marko Luostarinen 1+2.

Kovasti kesällä lenkkipolulla esiintynyt Wepareiden joukkue, aloitti pirteästi voittamalla alasarjassa mainetta niittäneen Sb Kirjon 10-3. Tiukan ensimmäisen puoliajan jälkeen, wepsujen henkisen johtajan Sami Jokisen 1+1 opeilla, ja Harri Kauhasen ja Marko Turusen hattutempuilla pisteet keltaisille.Maininnan arvoisia olivat maalivahdit molemmissä päissä Ari Kosonen ja Tomi Sutinen valmentaja ja valmennettava.

Pelit piti aisoissa nyt ja tulevaisuudessa Olli Hämäläinen ja Jarmo Hyvönen.

151 jäljellä. Kevät 23.4.16 odottaa mestareita.

21.03.2015
SEUTULIIGA KIITTÄÄ

Seutuliiga kiittää kuluneesta kaudesta, kausi oli hieno päättää tähän päivään. Kiitos kun osallistuitte ja pelasitte, kiitos katsojille, tuomareille ja tukijoille. Uusi kausi tuo uudet kujeet..

21.03.2015
OC SYSTEM MESTARI 2015

Ennakkosuosikki, vaikkakin Appelsiinilaakso olikin pisteet runkosarjassa vienyt 3-1, vei Seutuliigan 8:n mestaruuden. Helpolla mestaruus ei tullut.
Puoliajalle mentiin 3 - 1 lukemissa Kalle Huupposen kahdella maalin voimin. Sitkeä Appelsiinilaakson pojat nousivat Kimmo Kaksosen ja Ossi Sipun maalilla tasoihin.
Ajassa 39:17 Lauri Jurvaisen hirvittävä kaukolaukaus yllätti hyvin pelanneen Mika Kauton ja tämä veto siivitti OC Systemin mestariksi.
Parhaina pelaajina ottelussa palkittiin Oc Systemiltä Kalle Huupponen ja tsempparipalkinnolla Lauri Jurvainen. Appelsiinilaaksolta 1+1 tehot tehnyt ja tasatilanteessa tolppaa kolauttanut Ilpo Kainulainen, sekä Ossi Sippu.

1 sarjan pronssi vei Pypa, joka kukisti Keikkabussin 7-6.
Pypan parhaana palkittiin Mikko Skinnari 1+3, sekä tsempparipalkinnolla yllätyssiirron maaliin siirtyneen Antti Sutisen. Keikkabussin palkitut olivat Timo Lintunen 1+3 , sekä Topi Purhonen 2+2.

2 sarjan mestaruuden vei odotetusti Old School.
Finaalissa taittui Fc Köyhät 7-3.

Missään vaiheessa Köyhät eivät pystyneet horjuttamaan old schoolia.
Finaalin parhaana palkittiin Old schoolin Janne Paasonen sekä, tsempparilla loistavan lämärimaalin tehnyt Juha Jäynäs.
Fc Köyhien paras oli Lasse Karppinen sekä, tsemppari Marko Kinnunen.

Pronssin nappasi Bsv joka, jätti Sb kirjon nollille 7 - 0.

Bsv:n paras oli tuiki harvinaisen nollapelin pelannut mv. Sami Korhonen, sekä tsemppari Kari Rissanen. Sb Kirjolata palkitut olivat Ari Kosonen sekä, Mikko Hynninen.

Kaikki päivän ottelut tuomitsivat mahtavalla asenteella ja ammattitaitoisesti Janne Hokka sekä, Jarmo Hyvönen. Iso Peukku.

21.03.2015
PALKITUT 2015

1 SARJA
Mestari: Oc System
Hopeaa: Appelsiinilaakso
Pronssi: Pypa

Paras pelaaja: Ari-Pekka Aho Keikkabussi,Fc Köyhät

Seutuliigan paras naispelaaja: Siiri Kolari

Seutuliigan esimerkillisen pelaaja: Mikko Korhonen Pypa, Appelsiinilaakso

Fairplay joukkue( seutuliiga henkisin joukkue): Höntsäpallo

1.sarjan pistepörssin voittaja Markus Tarvainen (40+16)

1.sarjan allstar:

Mv.
Mikko Korhonen Pypa

Puolustajat.
Marko Luostarinen Pypa
Timo Tuovinen Oc System

Hyökkääjät.
Asa Palhomaa Oc System
Ari-Pekka Aho Keikkabussi

Yhteistyöpalkinto.
Hannu Miettinen Varkauden kaupunki

Tuomarit.
Janne Hokka, Jarmo Hyvönen, Olli Hämäläinen, Lasse Loikkanen, Jussi Nykänen.

2.sarja
Mestari: Fc Old School
Hopeaa: Fc Köyhät
Pronssi: Bsv

2.sarjan paras pelaaja: Antti Torvinen Fc Old School

2.sarjan pistepörssin voittaja: Antti Torvinen (34+24)

2.sarjan allstar:

mv.
Sami Korhonen Bsv

Puolustajat.
Valtteri Handelin Tarmo jun
Jani Kauhanen Fc Köyhät

Hyökkääjät.
Antti Torvinen Fc old school
Henri Huopalainen Sb Kirjo

21.03.2015
JATKOPELIT 2015

Parhaiden joukkueiden erottaminen toisistaan keväällä menee seuraavasti.

Runkosarjojen 1 ja 2 menee suoraan välieriin.
3 ja 6, sekä 4 ja 5 pelaavat puolivälierät.

Sieltä välieriin 1 saa vastaansa runkosarjassa huonommin sijoittuneen. 2 taasen paremmin sijoittuneen.

Aikataulut seuraavanlaiset:

09.03.15
klo 18:00 Sarja 2 puolivälierä FC Köyhät - Jormet 5 - 3
klo 19:00 Sarja 2 puolivälierä Tarmo jun - Bsv 3 - 5
klo 20:00 Sarja 1 puolivälierä Pypa - Cosmos 12 - 5
klo 21:00 Sarja 1 puolivälierä Keikkabussi - FC Old Boys 5 - 3

16.03.15
2 Välierä FC Old School - Bsv 11 - 4
2 Välierä SB Kirjo - Fc Köyhät 3 - 9
1 Välierä OC System - Keikkabussi 6 - 3
1 Välierä FC Appelsiinilaakso - Pypa 5 - 4 Rl

21.03.15
2 Pronssi SB Kirjo - Bsv 0 - 7
1 Pronssi Pypa - Keikkabussi 7 - 6
2 Final Fc Old School - Fc Köyhät 7 - 3
1 Final Oc System - Appelsiinilaakso 4 - 3

16.03.2015
OC SYSTEM VAI APPELSIINILAAKSO?

Nämä kaksi joukkuetta ratkaisevat Seutuliigan mestaruuden.

Oc System pudotti Keikkabussin pronssiotteluun, mutta kaatui loistavasti taistellen. Keikkabussista Juha Koponen 1+1 ja Oc Systemistä Jaakko Kuronen 1+1 nousivat esille.

Appelsiinilaakso joutui tekemään täyden päivätyön, kun Pypa pakotti ottelun rankkereille saakka. Siinä ainoa onnistuja oli Appelsiinilaakson Mika Nuora.
Maalivahdit Mika Kautto, sekä Mikko Korhonen tekivät maalinteon erittäin vaikeaksi, loistavilla torjunnoillaan.

2 sarjassa Fc Old School jatkaa vakuuttavia otteitaan kohti mestaruutta. Nyt välierässä kaatui Bsv 11-4. Olli Räsänen teki 2+4. Bsv:n taistelija oli tänään Antti Kilpeläinen kolmella maalilla.
Lisäksi mainittakoon Old Schoolin notkeahko maalivahti Ari Kososen huikea jalka venytys torjunta. Katsomosta kuultuna ihmeteltiin, miten jalka voikaan nousta noin ylös..

Kuntohuippunsa tärkeällä hetkellä menettänyt Sb Kirjo joutui nöyrtymään Fc Köyhille 3-9 toisessa välieräkamppailussa.
Köyhien maaliseppoina olivat Tommi ja Teemu Lappalainen, sekä Esa Sikanen kahdella maalilla.Sb Kirjolta Mikko Karvinen taisteli ja teki tehot 1+1.

Tulevana lauantaina 21.3.15 klo 12-> taistellaan kahdeksannesta Seutuliigan mestaruuksista.Tervetuloa runsaslukuisena seuraamaan kylän kovimpien säbäharrastajien mittelöitä.
Itse 1 sarjan finaali klo 15

13.03.2015
MESTARI VAIHTUU

Kahden vuoden voittokulku loppui maanantain puolivälierä kierroksella Old boysilta.
Siitä piti huolen, myös mestaruuskannua taannoin kannatellut Keikkabussi 5-3 lukemin.
Jäähyjen sävyttämässä ottelussa esille nousivat maalivahdit keikkabussin Mika Karvinen ja Oldin Harri Sutinen.

Pypa rynnisti Appelsiinilaakson vastustajaksi välieriin. Puolikkaissa jalkoihin jäi Cosmos selvästi 12-5 lukemin.
Pypalta esille nousi, tärkeiden pelien mies Jassi Nyyssönen, taituroiden 1+3 tehot. Myös reservistä pelaavaan kokoonpanoon noussut Timo Savolainen oli tehopäällä 3+1 tehoin.
Cosmoksen Janne Hokka ampui kauden ensimmäiset kaksi vetoa ja molemmat meni maaliin.

Alemmassa sarjassa Bsv lopetti Tarmon junnujen kauden 5-3 lukemin.Mikko Kilpeläinen teki maaleista kaksi.
Tarmosta Valtteri Handelin oli jälleen esillä, tarjoillen pari maaliin johtanutta syöttöä.

Jormet laittoi Köyhät ahtaalle, mutta niin vain Köyhien laaja rinki teki väkisin tarvittavat maalit. Peli 5-3 Köyhille.
Jormetista Sami Hyvärinen teki kaksi hienoa maalia, Köyhien maalit jakautuivat.

24.02.2015
RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN

Runkosarja saatiin päätökseen ja alkaa hiihtoloman jälkeen heti playoffsit.

Runkosarjan voittajaksi tuli vakuuttavasti OC System, hävittyään yhden pelin. Toiseksi tuli kestomenestyjä Fc Appelsiinilaakso. Nämä kaksi suoraan välieriin.
Puolivälierissä Pypa ja Cosmos, sekä Keikkabussi ja Old Boys hakevat välieriin.

1 sarjan pörssikärki oli Oc systemin Markus Tarvainen 40+16 tehoilla. Seurakaveri Asa Palhomaa oli toinen 29+17 ja kolmas Cosmoksen Harri Jäppinen 21+14.

2 Sarjan runkosarjan voiton vei Old school, niukasti ennen SB kirjoa. Nämä kaksi välieriin.
Heidän seurakseen tulee puolivälieristä Fc köyhät - Jormet parin voittaja, kuten myös parista voittaja Tarmo jun - Bsv.

2:n Runkosarjan pistepörssin voitti Old schoolin Antti Torvinen 34+24 tehoilla. Seurakaverit Olli Räsänen 23+23 ja Tommi Tarvainen 22+19 olivat seuraavat.

Pelit jatkuvat 9.3 klo 18.
Hyvää hiihtolomaa kaikille.

09.02.2015
HÖNTSIS VOITTOON!

Ei kautta ilman voittoa, näin juhli höntsäpallo iloisesti, kuin mestaruutta.
Ai, jos muutkin joukkueet saisi moisen iloisen meiningin.
Jalkoihin jäi Wipa, jolla oli myös paikkansa maalintekoon. Höntsäpallon parhaimmistoa oli mv. Jesse Pöntinen ja kolme maalia iskenyt Niina Savolainen.

Old schoolin pistelinko Antti Torvinen kukisti Fc köyhät itsekseen, tehden 4+2 tehot.
Esa Sikanen teki köyhille kolme maalia.

Tarmon junnut yllättivät Sb Kirjon 5-4.
Tarmon huippulupaus Valtteri Handelin syötteli kolme maalia. Olli Haapalainen ja Henri Jääskeläinen pamauttivat kaksi maalia mieheen. Kirjolta aina lupaava Risto Rossi taiteili 1+2 tehot. En unohda myös aivan mahtavasti pelanneita maalivahteja, Tarmon Tomi Sutista ja Kirjon Jani Karjalaista hienoista otteista.

Viimeisestä ottelusta Fc appelsiinilaakson ja old boysien väliltä ei saatu raporttia, koska appelsiinilaakson huippuhienot uudet pelipaidat sokaisivat poistumaan, jo ennen pelin alkua. Sen verran paljastetaan, että Appelsiinilaakso kukisti niukasti 5-4. Appelsiinilaaksosta maalit jakautuivat viidelle, kun taas oldien Antti Hämäläinen taisteli 2+1.

27.01.2015
TAMMIKUU PELATTU

Kaksi Varkauden perinteikkäistä puulaakiseuraa kohtasivat seutuliigan maanantaikierroksella.

Tiukan kamppailu vei Fc köyhät 7-4 Tommi Lappalaisen kolmella maalilla. Bsv:n parhaimmistoa oli kaksi maalia syöttänyt Matti Nykänen.

Old school ja wipa painivat tasaisesti noin minuutin verran, sen jälkeen Tommi Tarvaisen 4+1, sekä Tommi Kuusiston 3+1 opet meni menojaan 13-3. Wipasta esille nousi kovasti taistellut Heikki Kinnunen.

Höntsäpallo ja Jormet kohtasivat aidossa puulaakihengessä. Tasaisen ottelun vei paremman viimeistelyn ansiosta Jormet 5-2. Arttu Holopainen viimeisteli 2+1. Maalivahdit molemmissa päissä pelasivat hyvin.

Repokangas pakotti fc appelsiinilaakson tasapeliin 4-4. Eikä nyt suuri vääryys voittokaan olisi ollut. Mika Nuora sekä Jouni Hokka tekivät kaksi maalia mieheen. Myös tässä kamppailussa maalivahdit olivat miehiä paikoillaan.

Tammikuun viimeisessä yökamppailussa Cosmoksen piti napata helpot pisteet, mutta niin vaan weparit nousivat tasoihin ja pisteet tasattiin 8-8. Kahdeksasta takaiskumaalista huolimatta, myös täällä maalivahdit pelasivat hyvin.


18.01.2015
2015

Pari messevää kierrosta on pelattu vuoden 2015 puolella, vaikkakin niistä ei ole hiiskuttu täällä eetterissä.

Kauden jatkuminen kevätpuolelle, enteilee mielenkiintoista taistelua mitalisijoista.

Muutamia poimintoja kahdelta ensimmäiseltä kevätpuolen kierrokselta.

Oc system kärsi ensimmäisen tappion tälläkaudella. Fc Appelsiinilaakso jyräsi vastustamattomaan voittoon. Eli mestaruus ei ole missään nimessä vielä menossa OC:lle..

Edellä mainitussa pelissä Jarno Eronen sai kaikki tähdet loistamaan tekemällä peräti neljä maalia, ollen ehdoton illan tähti.

Samoin teki tehottomuuden kanssa tuskaillut takavuosien superpakki Juha Matilainen, joka yksin nujersi Old boysin, tekemällä kauden avausmaalin lisäksi peräti maalia kolme lisää.

Jormet oli viemässä yllätyspisteitä Joroisiin, mutta kolmen maalin selvä johto, vielä 1:15 ennen loppua suli maalin tappioksi.

Seuraava seutuliigan kierros pelataan jo huomenna klo 18 alkaen, tulkaahan hikoilemaan kanssamme.