Uutisia

15.09.2022
Muutama asia...
16.08.2022
Kauden aloitus
04.08.2022
2022-2023 sarja
02.08.2022
Kausi 2022-2023
08.06.2022
Tiedote!

Tuloksia

21.09.2022

PyPa - Appelsiinilaakso: 2 - 7

Joro-Huvilat - Next Step: 3 - 8

BSV - TPW: 6 - 7

Repokangas - Cosmos: 6 - 6

Old School - Winot: 6 - 4

14.09.2022

Winot - SB KirJo: 4 - 4

Kunnonsali - Pinkit: 7 - 1

SoSa - WiPa: 1 - 4

MeanMachine - FC Köyhät: 5 - 11

Roskasakki - Tornado: 6 - 5

Uutiset

20.12.2014
SEUTULIIGA VAIPUU JOULUN VIETTOON

Perjantai oli syksyn viimeinen kierros. Keväällä pelipäiväksi vaihtuu maanantai ja kellon aika 18-22.

Syyskausi on sujunut Oc systemin merkeissä. Ansaitusti.
Kakkossarjaa johtaa Sb kirjo, ennen old schoolia ja köyhiä.

Pelillisesti taistelut ovat pääsääntöisesti olleet tasaisia ja mitään ylilyöntejä ei ole tapahtunut. Keväällä jatketaan samaan malliin.

Tulevaisuutta, missä pelataan vai pelataanko ei kukaan vielä tiedä, mutta sarjojen jakoa tai jopa lisäystä tullaan varmasti miettimään.Liika kilpailuhenkisyys tulee tappamaan harrastesarjat.
Höntsäpallo, Wipa, Jormet muutamia mainitakseni ovat juuri niitä joukkuita, mitä meidän tuleekin liikuttaa.

Illan kierrokselta en pysty hirveästi kertomaan, pahoitteluni viimeaikaisteni kiireellisyyteni vuoksi.Muutama prinsiippi kuitenkin:

- Wipa Marko Luokkanen 3 maalia
Jormetin nousu viiden maalin takaa voittoon.
- Oc system ja Pypa kärkikamppailu, missä huhujen mukaan äärettömän hienoja maaleja.
- Oc systen kaikki miehet pisteille, myös veska Esa Ikonen.
- Fc appelsiinilaakso Jarno" the leader" Eronen, kaksi maalia, joko alkaa mies herätä ennen kevättä?
- Torvinen vai Räsänen? Räsänen kiri kahdella pisteellä kiinni.
- Höntsäpallo, voi kamala sentään kaikki oli meikannut, myös miehet..

Tähän on hyvä lopettaa syyskausi ja toivottaa kaikille Seutuliigalaisille, faneille ja ennenkaikkea erotuomareille hyvää joulua ja maalirikasta ja hien täyttämää uuttavuotta 2015.

12.12.2014
MUUTOKSIA KEVÄÄSEEN!!

Kevään pelipäivä on sovitusti maanantai 5.1.2015 alkaen, mutta alkamisajankohta muuttuu klo 18 - 22.

Otteluohjelmiin tehdään aikataulumuutokset lähiaikoina.
Viekää joukkueisiinne tietoa jo nyt.

12.12.2014
HARVINAISUUKSIA

Kyseisellä kierroksellä tarinoissa etsittiin jonkunlaisia harvinaisuuksia.

Pypa nuiji hallitsevat mestarit maanrakoon 1-9.
Mailavirtuoosi Tommi Huovinen tehtaili tehot 2+2, lisäksi kuusi pelaajaa pääsi vähintään kahteen tehomerkintään.

Repokangas oli pitkään voitossa kiinni, mutta niin vain Sami Huuhkan komennot siivittivät keikkabussin voiton tielle. Tangokuningas Timpi Lintunen tehtaili näyttävästi tehot 4+1.
Jouni Hokka naputti Repokankaalta 2+2 tehot.

Appelsiinilaakso ja hyvään joulun aluskuntoon päässyt Cosmos tasasivat pisteet 5-5. Harvinaisuuksia oli J.Eskolan kaksi syöttöä ja henkisen johtajan J. Erosen 5min..

Cosmoksen lämminhenkinen puolustaja Harri Jäppinen taiteili fanien yllätykseksi 1+3 tehot.

Tarmon pojat eivät saaneet täyttäpottia pimujen kannustamisesta huolimatta, vaan Bsv:n pesäpalloherrat tasasivat pisteet 3-3.

Illan viimeinen ja ykkösen kärkipään ottelu Kirjon ja Old schoolin välillä, oli niin tasainen kuin ennakolta odotettiinkin. Tommi Tarvainen (4+1) piti oldia itsekseen pystyssä, mutta niin vain ikämiesporukka SB kirjo vei 7-6 voiton Mikko Karvisen 2+3 johdolla.
29.11.2014
MOVEMBER

Musta ja sateinen marraskuukin on pelien osalta käyty nyt läpi.Alkaa syyspuolen viimeinen kuukausi. Sarjaakin on käyty pelien osalta tarkalleen puolet.

Illan kierros oli pelien osalta hyvin mielenkiintoinen.
Kierroksen korkkasi Appelsiinilaakso ja Pypa.
Ottelusta kaavailtiin tasaista ja niin se myös oli. Molemmissa päissä Bode ja Kissa pitivät huolen, ettei helppoja maaleja rysään päässyt.
Pypan aina luotettava puolustaja Jassi Nyyssönen teki kauden ensimmäisen maalinsa ja millä tavalla. Uskomattomalla vartalon hallinnalla koko kenttä purjehtien läpi, sametin pehmeillä käsillä pallo kämmenelle ja nosto sinne kuuluisaan kenkälaatikkoon..Siitä alkoi Pypan voiton sävelet illan pelille. Peli 5-3 Pypalle.Antsu-Jussi Kolari 2+1 ja Tommi Kirjavainen 1+2.

Oc-system jatkaa vakuuttavaa kulkua, kohti runkosarjan voittoa. Nyt jäi jalkoihin hallitseva mestari Old boys tylyin lukemin 9-1. Vain mv. Joni Kaipainen esti vielä pahemmat lukemat. Sasu Savolainen esitti syöttötaitoaan kolmen maalin verran.

Wepareitten viimevuosien tapa laskea vastustaja neljän maalin etumatkalle on tullut jo tavaksi. Kuusi maalia on jo liikaa. Keikkabussi Petri Mutkan (2+1) johdolla veivät peliä 6-0, kunnes maalipaikkoja tuhlaillut Weparit pääsivät Niko Tuomaisen (2+0) johdolla kaunistelemaan tappiolukemat siedettäväksi 6-4.

Alemmassa sarjassa Wipa ei suostu antautumaan helpolla, vaan taisteli Bsv:tä vastaan tasaväkisesti. Wipa kun ei tehnyt alussa paikoista maaleja, kiitos mv.Sami Korhosen,niin Bsv rokotti armotta. Pietisen Pete oli taas pelipäällä, paukuttaen hattutempun. Peli 7-2 Bsv:lle.

Tarmon helppopeli asenne, oli koitua kokonaan pistemenetykseksi Jormettia vastaan.
"Vanhat sedät" taisteli kuitenkin tasuriin 4-4, eikä voittokaan olisi ollut vääryys.. Jormetin Toni Holmström teki kaksi maalia ja Tarmosta Henri Jääskeläinen teki 1+1.

Huomioina kierrokselta, että joukkueen vetäjä tai "nokkamies" kannattaa käydä tarkastamassa ennakkoon ottelun pöytäkirja, jotta kaikki pelaajien numerot ja nimet ovat listoilla!

21.11.2014
Kierroskuulumiset

Tämän illan kierrosta varjosti ehkä jo pikkujouluaika, ja jokunen pelaaja oli valinnut varmastikin pikkujoulut säbäpelien sijaan. Illan ekassa pelissä nähtiin ehkäpä kauden hienoin voittomaali, jonka tarjoili SB Kirjon Jouko Pekkonen Mikko Hynnisen syötöstä. Pelin viimeiset minuutit olivat melkoista sutinaa, paikkoja oli tarjolla puolin ja toisin, mutta voitto siis SB Kirjolle ihan viimeisillä hetkillä 4-3.

Toinen peli oli tasaista vääntöä FC Old Schoolin ja Tarmon junnujen välillä. Jäähypenkkiä kulutettiin muutamaan kertaan, pelistä mainittakoon Antti Torvinen tehoilla 2 + 2. Pisteet tasan 5-5. Kolmas peli on hieman hitaampaa vääntöä, mutta hienoja maaleja tekivät K-P Juutilainen (5+2) ja Juha Suurholma (4+1). Höntsäpallo nuolee haavojaan edelleen pisteettömänä, peli Wipalle 10-6.

FC Old Boysin ja Cosmoksen kohtaamisessa vanhat pojat vei voiton 9-5 Antti Hämäläisen tehdessä viisi maalia, ja viimeisessä ottelussa Oc-System voitti Keikkabussin 6-4 maalien jakautuessa muuten tasaisesti, mainittakoon kuitenkin Asa Palhomaan 2 maalia.

Muistakaahan pitää huolta näin pikkujouluaikana että pelit saadaan pelattua ja joukkeet saavat miehistöt kentälle :)

08.11.2014
NENÄPÄIVÄ

Movember polkaistiin käyntiin viiden pelin kierroksella.

Vaikka Höntsäpallon naiset pyrkivät tekemään aloitukseen omat säännöt, niin silti Tarmon pojat punastellen voittivat matsin 10-4.
Valtteri Handelin oli pelipäällä tehden 4+2 ja Jesse Kähäri 1+4. Höntsäpallon vikkeläkinttuinen Ari Hukkanen teki 3+1.

2 sarjan kärkipään kamppailu Bsv:n ja Sb kirjon välillä oli odotetun tasainen koitos. Sb kirjon viimeistely oli kuitenkin huippuluokkaa, kuten myös Jani Karjalaisen maalivahtityöskentely. Pisteet kirjolle lukemin 2-6.

Fc köyhät aiheutti Old schoolille kauden ensimmäisen tappion selkein lukemin 11-4.
Antero Natunen ja Jani Kauhanen tekivät hattutemput mieheen, Antsan syöttäessä myös kolme. Tsemppiä myös polvensa loukanneelle Olli Räsäselle.Pikaista paranemista.

1 sarjan matsit käynnistyivät Oc systemin suveneerillä näytöksellä. Jalkoihin jäi Cosmoksen pojjaat lukemin 12-4. Asa Palhomaa täräytti 4+2, Lauri Jurvainen 3+1 ja kovakuntoinen ex pelsupelaaja Mikko Heiskanen 0+4. Cosmoksesta mv. Eki Puustinen pelasti vielä pahemmat lukemat, yhdessä Janne Hokan 1+0 kanssa.

Old boys kukisti illan viimeisessä pelissä Repokankaan 7-4. Oldin Antti Hämäläinen teki kolme, mutta illan komeimmat maalit tykitti oldin Harri Natunen 2+1. Repparilta paluun liigakartalle tehnyt Timo Halttunen 1+2 ja Jyrki Mikkonen 2+0.

Illan tuomitsivat tututun varmasti Olli ja Klasu.

31.10.2014
PYHÄINPÄIVÄN AATON PELIT

Pyhäinpäivä on kristillinen pyhimysten, marttyyrien ja vainajien muistopäivä.

Sitä myös Seutuliigan veljeskunta kunnioittaa pelikierroksella.

Toinen toistaan pahempia ilmestyksiä nähtiinkin perjantai-illassa, väkisinkin tuli mieleen oliko kaikilla naamaria päässä..

Mutta sitten itse asiaan.
Mestareiden mestari old boys alkaa löytämään sen sävelen, millä se on parivuotta pärjännyt. Hurjakuntoinen Keikkabussi joutui nöyrtymään 6-4 lukemin.Keikkabussin Pekka Auvinen ja Jouni Virtanen takoi 2+1 tehot, muttei ne riittäneet oldien Antti Hämäläisen ja Teemu Tarvaisen vastaaviin tehoihin.
Myös Jari Immonen aukaisi pistetilinsä tälläkaudella hienolla maalillaan.

Ennakkoarvailussa Repokangas odotettiin vievän pisteet Appelsiinilaaksolta, mutta Team leader Jarno Eronen 1+1 keitteli sellaiset sopat pukuhuoneessa, että pisteet valuivat väkisin orange valleylle. Jottei kirjoittaja saisi palautetta, en voi olla mainitsematta ylivertaisen puolustajan Mikko Korhosen pistetehtailun jatkuvuutta 1+2 tehoin.

Keskipeli on yleensä illan pääkamppailu.Sitä se oli viihtyvyydeltään nytkin 14 maalia ja nekin kun jaettiin tasan, niin tuloksena äärimmäisen sopivat pistejaot. Weparit kyllä tarjosi voittoa Cosmokselle pariinkin otteeseen 0-4 ja 4-7, mutta niin vaan Harri Kauhasen 4+1 tehoillan johdosta päädyttiin pistejakoon.

1 divarin viimevuoden finaaliparin Bsv:n ja FC Köyhien kamppailu oli odotetun tasainen.
Bsv:n vähähiuksinen Lari Kilpeläinen ja kaupungin sheriffi Jussi Kuokkanen tehoili 1+1. Puolustus ja maalivahdit saavat iso +.

Höntsäpallon helloween kierros alkoi duurissa, kun 2-0 johtolukemat paistoi taululla. Sen jälkeen olikin hiljaisempaa, ja Jormet meni menojaan Arttu Holopaisen ja Jarmo Kirsilän 2+1 johdolla. Höntsiksestä O-P Koivistoinen 1+0 ja Ari Hukkanen 1+1 nousi esille taistelulla, pois sulkematta naisia Eineä, Elinaa ja Maria, joista jälkimmäinen sai kuulemma muutaman pallon riiston..

Näin on saatu lokakuukin kunnialla hoidettua.
On vaan niin mahtavaa todeta, että joku Varkaudessa toimii positiivisessa hengessä. Kiitos siitä.

28.10.2014
SEUTULIIGA JATKAA YHTEISTYÖTÄ VARKAUDEN KESPORTIN KANSSA

Seutuliigan pelaajat tulevat saamaan etuja Varkauden Kesportista salibandyhankinnoista sopimuskaudella 2014-2015.

Kolmikantasopimukseen piiriin kuuluvat Asicsin salibandykengät ja Realstickin ja Republicin salibandytuotteet.

Viikolla 43 ja 44 on mahdollista saada erikoishintaan Asicsin salibandykenkiä yhteishankinnalla.

http://www.patrol.fi/indoor/asics-salibandy

Kengien sovitus Kesportissa 31.10.2014 saakka.

Yhteistilauksen kengät saapuvat viikolla 45.

Yhteistyösopimuksen salibandymailamerkit ovat Realstick ja Republic, joista myös sopimushinnat Seutuliigan pelaajille.

Viikolla 43-44 saapuvat mm. uusimmat Republicin mailat.

Jäsenyys on esitettävä heti kassalle saapuessa ilmoittamalla pelaavansa Seutuliigassa ennen maksutapahtumaa.

Lisätietoja hinnoista Varkauden Kesportista.

24.10.2014
SYYSTAUON JÄLKEISTÄ ELÄMÄÄ

Tauko vietetty ja akut täynnä liikunnan pariin.

Bsv alkaa pääsemään vireeseen, kun kelit viilenee.Seutuliigan johtokunta on erityisen iloinen Bsv:n kovasti treenaavasta Mikko Kilpeläisen kahden maalin illasta. Toivottavasti hän sai karistettua apinan selästään. Lari Kilpeläinen dominoi loput tehden 4+1. Jormet kyykkyyn 1-11.

Hönstäpallon riemu jäi alkuverryttelyyn, koska Sb kirjo murskasi tylysti 12-0. Kirjon loistava maalivahti Jani Karjalainen tylsytti viimeistään Höntsiksen pitämällä harvinaisen nollapelin.Mikko Karvinen 2+3 ja Henri Huopalainen 3+1.

Old school nuiji hienosti kauden aloittaneen Wipan 12-5. Santtu Silmäri otti roolin ja nakkasi kaksi hienoa maalia ja kirjoittajan suosikki opettaja Juha Jäynäs teki taas upean soolomaalin.
Wipasta Kari Kekäläinen punnersi kaksi maalia ja jaksoi myös puolustaa.

Weparit ja Repokangas piti päättömän vauhdikkaan perjantai pelin. Tasaisen pelin niskapäällä ollut Repokangas vei pisteet kuitenkin 7-4. Jyrki "boy" Mikkonen oli pelipäällä tehden kaksi maalia, sekä täsmä löytö, aito backhandin poika Miro 2+1. Wepareista Marko Turunen taiteili 2+1.

Illan myöhäiskamppailu Cosmoksen ja Keikkabussin raportin osalta on vajaavainen, koska raportin tuoja ajoi Volvolla karkuun :)

Silti tilastojen valossa huippuvireeseen päässyt radiopersoona Timpi Lintunen teki 4+1 ja Potku-jääpalloilija yhdistelmä A-P Aho peräti 3+3.Cosmoksen Marko Kauniston triatlon treenit ovat nostaneet miehen myös salibandyssä kukoistukseen, tänään 2+1.
Silti pisteet linja-automiehille 5-7.


10.10.2014
Syyslomatauko kutsuu

Ennen syyslomataukoa ekan pelin vei nimiinsä SB Kirjo Henri Huopalaisen neljällä maalilla. Wipa pisti kovasti kampoihin, mutta Kirjo vei pelin 3-6. Erityismaininta Kirjon "maalivahdille" Mikko Karviselle, joka pelinumerolla tähti/sydän ratkaisi ottelun hienoilla torjunnoillaan. Toisessa pelissä Höntsäpallo sinnitteli BSV:tä vastaan ekan erän, vaan toisella puolikkaalla BSV vei ja Höntsäpallo sinnitteli, lukemat 7-1. Fc Köyhät vs. Jormet oli lukemista päätellen tasaista vääntöä, hattutempun miehiä Köyhien Esa Sikanen ja Jani Kauhanen, lopputulos 7-6 Köyhille. Viimeissä peleissä Cosmos voitti Repokankaan 6-3 ja OC-system Fc Old Boysin 6-5. Rentouttavaa syyslomataukoa kaikille, jatketaan kahden viikon päästä taas.

03.10.2014
KUUKAUDEN VAIHTO

Otsikko ei enteile mitään muuta suurta kuin, että ollaan jälleen askelta Joulua lähenpänä.

Huuhkan Sami karjui Keikkabussin sellaiseen lentoon, että Appelsiinilaakso joutui nörtymään heille epätyypilliseen tappioon peräti 8-2. Seutuliiga on saanut uuden tutkaparin, kun Timpi Lintunen ja A-P Aho viiden tehopisteen illallaan, nöyryyttivät mestareiden alakertaa. Joutuuko Appelsiinilaakso kaivamaan reserveistä apua?

Repokangas opetteli kuinka käy jos ei pelaa peliä loppuun asti. 3-1 johto suli 3-4 tappioon viiden viime minuuttien aikana. The triathlon män Marko Luostarinen tehoili puolustuksen lomassa 1+2. Repparin komea, ysävällinen ja monitaitoinen Pasi Malkki teki kaksi maalia.Selvästi syötöksi tarkoitettuja. ELI KARKASI.

Tuttu takavuosien taistelupari Old boys ja Weparit taistelivat tiukasti 4-4 tasurin.

Wepareitten tuhlaajapojaksi hyvää vauhtia kasvava Petri Pulkkinen neppasi tehot 2+1 ja hänen vastapuolen taisteluparinsa Jyri Ruuskanen pamautti kaksi maalia.
Maalivahti työskentely oli tässä pelissä illan mahtavinta Wepsujen Harri Sutinen ja Oldien Joni Kaipainen olivat kertakaikkiaan mahtavia. Iso Käsi.

Old school jatkoi tutuksi tullutta voittosäveltä, kohti seuraavaa säkeistöä. Säkeistön uhri oli tällä kertaa Jormet lukemin 11-3.Tommi Kuusisto teki kaksi maalia ja vakuuttava puolustuksen luuta herra nr. 111 Janne Paasonen 0+2. Jormetilta johtajuutta esittivät isä ja poika Holopaiset, joista isä Marko pamautti komean maalin.


Ennakkoon tasaiseksi kaavailtu peli Tarmon junnujen ja köyhien välillä muodostui köyhien näytökseksi.
Tarmo piti palloa, mutta Lappalaisen Teemun 5+2+2min johdolla pisteet köyhille.
Mukavaa seurattavaa oli se, että Tarmon junnut tuo melkeinpä aina katsomot täyteen äideistä, iseistä, ukeista ja mummoista, tyttöystävistä puhumattakaan.. Hieno homma.


Kausi on lähtenyt hienosti liikkeelle. Palaute mitä ollaan saatu on ollut positiivista ja ennenkaikkea kehittävää.

Joukkueille: yrittäkää pitää pikkujoulun lähestyttyä saa draivi päällä. Pitäkää huoli, että saatte porukat jalkeille. Älkää jättäkö vetäjää yksin-> kolahtaa omaan nilkkaan. Jos pelivuoro silloin pelataan, ei juhlita, kotonakin ollaan tyytväisinpinä ;)19.09.2014
WIPA <3

Tarmo junnut ja Bsv lähtivät viikonlopun viettoon taistelulinjalla. Bsv näytti ensimmäisellä jaksolla, miten höntyily ja hermosteneisuus näkyy joukkuepelissä. Bsv vei ja junnut vikisi. 6-2 tilanteessa, coutsi A.Kosonen otti aikalisän ja luki madonluvut pojille, eikä aikaakaan kun oltiin maalin päässä. Kiitos Bsv:n suunsoiton ja rikkomisen.
Mutta itseluottamuksen takaisin saanut Sami Korhonen piti maalinsa puhtaana ja pisteet jäivät Beetlehemiin. Tarmosta esille nousi mv. Tomi Sutinen ja Bsv:stä seutuliigan mieluinen uusi kasvo Petri Pietinen, tänäänkin 2+0.

Kauden alku näytti Wipassa jo hankalalta pelaajien suhteen, mutta mainion nousun joukkue on tehnyt, siitä osoituksena jälleen voitto, tälläkertaa Jormetista 5-4. Esille nousivat Jormetista Toni Holmström 2+0 ja Wipasta Juha Suurholma 2+0, joka on velkaa vastustajan veskarille maskista, senverran monta kertaa reikäpallo kolahti siihen..
Wipa lähtee siis seuraaviin peleihin ennakkosuosikkina. Loistavaa.

Pelimiehiä vilisivät Sb kirjo ja Old school ottivat yhteen ensimmäistä kertaa. Tiukan matsin vei tälläkertaa old school 5-3, lähinnä Olli Räsäsen 4+0 tehoillan takia.
Maalilla Jani Karjalainen ja Arska Kosonen vuodattivat hikeä mukavasti. .Siinä sivussa pallojakin jäi hyppysiin.

Ylimmänsarjan yhdet ennakkosuosikit Appelsiinilaakso ja Old boys taistelivat erittäin tarkassa matsissa pisteistä. Maaleja nähtiin vaan neljä, kolme niistä ajautui Old boysin pömpeliin.Appelsiinilaakson Iivanaisen supervelhokset Tommi ja Tero tekivät kaikki.
Mika Kautto ja Joni Kaipainen saivat muutaman pallon kiinnikkin. :)

Väärässä sarjassa oleva tai sitten tulevaa kriisi-iltaa odotteleva Weparit, nöyrtyivät Pypan tehosikermälle.
Laiskasti puolustava Weparit nousi jo 0-5 tilanteesta maalin päähän, mutta Skinnarin Mikon (5+1) epäonnistuneilla vedoilla, nujersi niskan ja vei pisteet pyhyyteen..

Tuomareina illalla olivat mahtiveljekset Olli Hämäläinen ja Jussi Nykänen


13.09.2014
UUDET JOUKKUEET VEI

Perjantain kierroksella uudet joukkueet nappasivat pisteet.

Seutuliigan uusin tulokas Sb Kirjo voitti Mikko Hynnisen 3+1 johdolla fc Köyhät.

Vapailta siirtomarkkinoilta Old schooliin siirtynyt Antti Torvinen osoitti olevansa melko kovan luokan pelimies alempaan sarjaan, tehden tehot 5+3. Höntsäpallosta on kehuttava hattutempun taiteillutta Ari Hukkasta. Lisäksi illan komeimman yksilösuorituksen tehnyttä Old schoolin Juha Jäynästä upeasta lämärimaalista.

Tarmon junnut löysivät yhteisen pelisävelen kukistaen orastavassa voittoputkessa olleen Wipan 6-1.Tarmon Toni Immonen ja Olli Haapalainen tekivät 2+1 mieheen. Lisäksi positiivinen maininta Jesse Kähärille (1+1) taistelusta.

Kovaa peliä oli luvassa kun pienet miehet Old boys ja Pypa kohtasivat. Tasainen peli päättyikin ansaitusti 4-4 tasatulokseen. Molemmat kassarit Mikko Korhonen ja Joni Kaipainen olivat hyviä.

Hienoa olla mukana todistamassa, miten tältä alueelta tulee kovia salibandyn nuoria miehiä.
Erittäin taitava nuorimies Asa Palhomaa 4+2 iski Weparit suohon.Tästä miehestä kuullaan vielä lisää.. Häntä säesti totuttuun tapaan ei niin nuori, mutta erittäin lahjakas Manki Tarvainen 6+2 tehoin.


06.09.2014
UUSI KAUSI KÄYNTIIN

Kausi 2014-2015 polkaistiin käyntiin ryminällä ja erittäin mieluisilla yllätyksillä.

Ehkä kauden suurin pommi nähtiin jo ensimmäisellä kieroksella, kun ykkösen suurin suosikki Bsv, joutui antautumaan sinnikkäälle Wipalle 5-6.Jukka Pekkinen iski 11 sekuntia ennen loppua, illan toisellaan voittomaalin.
Lisäksi maalilla urakoinut Arto Leväinen oli mies paikallaan.

Kokenut Jormet teki toisen yllätyksen voittaen Tarmon nuoret 3-2.Vaikka Tarmo juoksi ja piti palloa, silti Jormetin Holmströmin Tonin johdolla (2+0) pisteet suuntasi metallipajan pojille.

Liigassa Cosmos peittosi Repokankaan 7-4.
Marko Kaunisto ja Matti Hynninen tekivät kaksi maalia mieheen. Sumppi Suhonen repparista näytti kunnon olevan kohdallaan tekemällä hattutempun.

Keikkabussi ja Weparit pelasivat vauhdikkaan ja tasaisen ottelun. Juha-Pekka Tolvasen (2+2) johdolla pisteet ajelehti keikkabussiin 7-6.
Wepareilta Fosse Pietiläinen teki höyhenenkevyellä jalalla 2+1.

Kauden avauksessa Oc-system ja Appelsiinilaakso jakoivat pisteet 3-3.
Appelsiinilaakso johti jo 3-0, mutta niin vaan säbätaiturit nousi suosta ja tasoihin.
Oc-systemistä Asa Palhomaa teki kaksi maalia.


Huomioita vielä.
Tällä kaudella jalkasyöttö on sallittu, kuten salibandyliiton alaisissa sarjoissakin.

Joukkueet! Huomioikaa, ettei joukkueessanne ole edellisen vuoden rekisteröityviä pelaajia, kuin MAX 1. Sama koskee junnuja 17 vuoden ikärajan ylitettyä kauden aikana. Tarmon junnujoukkueen kanssa on säännöt käyty läpi, heillä pieni poikkeus. Poikkeuksiin tullaan puuttumaan sääntöjen mukaan.

31.08.2014
PELAAJALUETTELOT

Kaikille joukkueiden vetäjille muistutukseksi!
Lähettäkää joukkueittenne pelaajalistat, ennen kauden alkua seutuliigan sähköpostiin.

16.08.2014
OTTELUOHJELMAT VALMIIT

Tulokset välilehdellä syyskuusta alkaen otteluohjelmat näkyvillä.
5.9 aloitetaan.
Syyskausi pelataan perjantaina klo 17-21
Kevätkausi maanantaisin 17-21.

Molemmissa sarjoissa kahdeksan joukkuetta.Pelataan kaksinkertainen sarja, jonka jälkeen playoffsit.

Säännöt päivitetty, lukekaa säännöt-välilehti läpi.
Suurin muutos maalivahdeissa! Runkosarjassa saa käyttää "lainavahtia", mutta playoffseissa vain ja ainoastaan oman joukkueen nimetty maalivahtia.Maalivahdit pitää olla nimetty 31.1.15.
Rekisteröityja pelaajia ei saa olla. Maalivahdit ja naiset, sekä ikämies-sarjat poikkeus.

Yhteishenkilöille lähtee infopaketti, otteluohjelmineen lähiaikoina.

Tavataan liikkarilla!

31.07.2014
ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET 2014-2015

Onko oma joukkue mukana?
Sarjajako katsotaan lähiaikoina, toiveiden ja järkevyyden mukaan.

• Cosmos
• Weparit
• Fc Appelsiinilaakso
• Repokangas
• Oc system
• Fc old boys
• Pypa
• Keikkabussi
• Höntsäpallo
• Fc Old School
• Fc köyhät
• SB Kirjo
• BSV
• JORMET
• WIPA
• TARMO JUN


26.04.2014
PALKITUT 2013-2014

SEUTULIIGAN 2-SARJAN ALLSTAR PELAAJAT:
2-sarja:

MV: Fc Köyhät Ari-Pekka Aho
Puolustajat:
BSV Eki Kutvonen
Fc Köyhät Jouni Komppula

Hyökkääjät:
Opettajat Olli Räsänen
Paperi 2 Harri Kauhanen

2-SARJAN PISTEPÖRSSIN VOITTAJA (32+24) Harri Kauhanen Paperi 2

SEUTULIIGAN 2-SARJAN. PARAS PELAAJA: Fc Köyhät Jouni Komppula

TUOMARIT:

Juha Nykänen, Jussi Nykänen, Pete Lappi, Lasse Loikkanen, Janne Hokka, Timo Varonen, Olli Hämäläinen, Markus Tarvainen, Lasse Karppinen

SEUTULIIGAN 1-sarjan ALLSTAR PELAAJAT:
1-sarja:
MV: Fc Old Boys Joni Kaipainen
Puolustajat:
Fc Old Boys Markus Tarvainen
Pypa Jani Kaila

Hyökkääjät:
Pypa Mikko Skinnari
Fc Appelsiinilaakso Ossi Sippu

ANSIOITUNEET PELAAJAT:

Appelsiinilaakso: Ilpo Kainulainen
Fc Old Boys: Jari Immonen
Elpro: Jouni Virtanen
TSK: Antero Natunen
Keikkabussi: Topi Purhonen
Weparit: Marko Turunen
Cosmos: Tero Paganus
Repokangas: Juha Lyytinen
Paperi 2: Kalle Sievänen
Fc Köyhät: Marko Kinnunen
Pypa: Antsu - Jussi Kolari
Jormet: Arttu Holopainen
BSV: Tom Niiranen
Opettajat: Tommi Tarvainen
Höntsäpallo: Ari Hukkanen
Wipa: Jukka Pekkinen
Tarmo C: Olli Haapalainen


VUODEN KATSOJA: Jarmo "Jamppa" Koponen

YHTEISTYÖPALKINTO Reijo Tarvainen

SEUTULIIGAN PARAS NAISPELAAJA: Höntsäpallo Niina Savolainen

PISTEPÖRSSIN VOITTAJA TEHOIN (28+28 ) Markus Tarvainen (Fc Old Boys)

FAIRPLAY JOUKKUE: Seutuliiga-henkinen joukkue Höntsäpallo

ESIMERKILLISIN PELAAJA: Elpro Jarkko Seppä

SEUTULIIGAN YLÄSARJAN PARASPELAAJA: Pypa Jani Kaila


Ketkä eivät saaneet palkintoja finaalipäivän yhteydessä, voi kysellä Seutuliigan vetäjiltä.

26.04.2014
OLD BOYS VEI MESTARUUDEN 2014

Seutuliigan seitsemännen tuotantokauden mestari on FC OLD BOYS.

Loistava finaalitrilleri eteni seuraavasti:
Peli alkoi tasaisesti, vähän niinkuin haistellen ilmapiiriä. Teemu Tarvainen neppasi vastahyökkäyksen päätteeksi 1-0 oldeille. Marko Luostarinen tasoitti, Mikko Skinnarin oivallisesta syötöstä. Erän puolessavälissä Teemu iski uudestaan ja Jari Immonen iski puoliaikatilanteen 3-1 rankkarista.
Luostarinen Marko pamautti kavennuksen pypalle, ennenkuin Markus Tarvaisen pommi siirsi taas Oldit kahden maalin etumatkalle.
Oldit pyörittivät ja vain Mikko Korhosen taistelu maalilla piti numerot samana. Mikon esimerkki sytytti sitten Pypan kunnolla taistelemaan ja kaksi nopeaa maalia Skinnarin ja Luostarisen toimesta siivittivät joukkue.Jatkoajalla, kuten jo varsinaisen peliajan lopulla Oldien maalivahti Jarno Multanen otti pari niin isoa torjuntaa että.
Kun maalia ei jatkoajallakaan saatu, niin siirryttiin rankkareihin.
Siellä ratkaisu saatiin, mutta vasta viimeisessä parissa, kun Multanen torjui Kolarin AJ vedon ja mestaruusjuhlat voivat alkaa FC Old boysien riveissä.

Parhaana ottelussa palkittiin Molempien maalivahdit Jarno Multanen ja Mikko Korhonen.
Tsempparipalkinnot Markus Tarvaiselle sekä Marko Luostariselle.
Realstick palkinto Teemu Tarvaiselle.

1-sarjan pronssin vei Keikkabussi, joka kukisti runkosarjan voittajan Fc appelsiinilaakson 6-4.Voiton takeena oli keikkabussin palkitut Petri Mutka 3+1 sekä Juha Matilainen 0+4.Appelsiinilaaksosta palkittiin Jarno Eronen sekä Ilpo Kainulainen. Jarno sai myös himoitun "peten hattupalkinnon".

2-sarjan finaali oli alusta alkaen Bsv:n kynsissä. Puoliajalle siirryttiin Mikko Kilpeläisen 3+1 johdolla 4-0 lukemin.
Toisen jakson alussa Köyhät löysivät reiän Sami Korhosen takaa ja se nosti uskoa koko joukkueeseen. Nousu 5-4, mutta lähemmäksi Bsv ei laskenut vaan nakutti pari kaappia lisää ja 2 sarjan poika ilmaan. Mestaruus Bsv:lle 8-4 lukemin.
Ottelussa palkittiin parhaina Mikko Kilpeläinen ja Petri Rossi. Tsemmaripalkinnot Matti Nykäselle sekä Mikko Ruotsalaiselle.

2 sarjan pronssin vei Opettajat, joka kukisti haluttoman Paperi2:n 12-8.

Ottelun palkitut opettajista olivat tehot 3+4 tehnyt Tommi Tarvainen ja 4+1 tehnyt Jarmo Boman, sekä Paperista Harri Kauhanen ja Lasse Karppinen.

Seutuliigan kausi 2013-2014 on siis paketissa. Kiitokset kaikille seutuliigalaisille, faneille, tuomareille sekä yhteistyökumppaneille. Kiitos Joroisten kunta, sekä Varkauden kaupunki.
Uusi kausi häämöttää jo syksyllä.
Kiitos ja Kumarrus, studio vaikenee...

26.04.2014
JATKOPELIT 2014

Pelisysteeminä siis:
Kaksi parasta runkosarjastaan, suoraan välieriin.
Sarjojen 3-6 ja 4-5 pelaavat puolivälierän.
Sitten välierät ja loppuottelut.

PELIPÄIVÄT SEURAAVAT:

Lauantai VARKAUS liikuntatalo 12.04.14
11:00 Sarja2 puolivälierä PAPERI 2 - JORMET 7-5 (4-2)
12:00 Sarja2 puolivälierä TARMO C - OPETTAJAT 8-9 (5-3)
13:00 Sarja1 puolivälierä KEIKKABUSSI - REPOKANGAS 3-2 (1-2)
14:00 Sarja1 puolivälierä FC OLD BOYS - ELPRO 9-2 (5-1)

Keskiviikko VARKAUS liikuntatalo 16.4.2014
Sarja2 Välierä BSV - OPETTAJAT 8 - 7 ja ( 2 - 4 )
Sarja2 Välierä FC KÖYHÄT - PAPERI2 9 - 1 ( 3 - 0 )
Sarja1 Välierä FC APPELSIINILAAKSO - FC OLD BOYS 1 - 9 ( 1 - 2 )
Sarja1 Välierä PYPA - KEIKKABUSSI 7 - 3 ( 4 - 2 )

Lauantai VARKAUS liikuntatalo 26.4.2014
Sarja2 Pronssi Paperi2 - Opettajat 8 - 12 ( 1 - 7 )
Sarja1 Pronssi Fc Appelsiinilaakso - Keikkabussi 4 - 6( 1 - 3 )
Sarja2 Final Bsv - Fc Köyhät 8 - 4 ( 4 - 0 )
Sarja1 Final Pypa - Fc old boys 4 - 5 rl ( 1 - 3 )

16.04.2014
PYPALLE VAI OLD BOYSILLE KANNU?

Sarjojen välierät käytiin keskiviikon ratoksi liikuntatalolla.
Sarjan 2 välierä Bsv:n ja Opettajien välillä oli mielenkiintoinen. Eka jakso meni melkein loppuun asti Opettajien komennossa ja puoliajalle mentiinkin 2-4 tilanteessa. Toisella puoliajalla Bsv nousi tasoihin ja ohi, mutta neljä minuuttia ennen loppua Opettajat kiri vielä ratkaisevan tuntuisesti johtoon. Bsv otti lopussa maalivahdin pois ja niin vaan Kilpeläisen Mikko löysi reiän ohi Kososen Arin ja jatkoaika oli selvä.
Jatkoaikaa oli pelattu 3:04, kunnes Eki Kutvonen petasi paikan Tom Niiraselle ja hänen viuhuva ranne painui maalinperukoille. Bsv finaaliin.
Ennakkoon tasaisenparin muodostaneet Fc köyhät ja Paperi2 kohtasivat toisessa sarjan 2 välierässä.

Paperi2 oli täysin statisti, senverran ylivoimainen oli Fc Köyhät. Esa Sikanen tehoili 2+2, mutta ennenkaikkea Köyhien mv.Ari-Pekka Aho tylsytti paperin pyssyt. Nollapelikin oli lähellä, vain 40 sekuntia...

Katsomo pursuten yleisöä, odotettiinkin jo Fc appelsiinilaakson ja Old Boysien kohtaamista. Ne ketkä kannustivat Old boysia, saivat kyllä vastinetta, sillä oldit olivat täysin ylivoimaisia. Monikertainen runkosarjan voittaja joutui nöyrtymään mm. Markus Tarvaisen (3+3) käsittelyssä 1-9. Oldit finaaliin jahtaamaan toista mestaruutta.

Keikkabussi lähti haastamaan kokenutta Pypaa, ja alussa laittoivatkin mukavasti kampoihin, mennen Sami Huuhkan maalilla johtoon.Mutta Pypan Tommi Kirjavaisen parin maalin johdolla, mentiin puoliajalle 4-2 lukemissa.
Sitten astuivat parrasvaloihin kenttää dominoinut Pypan Mikko Skinnari (1+3),sekä ratkaisevat maalit iskenyt Antsu-Jussi Kolari (4+0). Kun vielä Mikko Korhonen teki muutaman game saverin, niin Pypa oli valmis finaaliin.

Nyt alkaa reilun viikon harjoittelutauko ja vietetään kirkollinen juhla altapois, sitten la 26.4 klo 12 alkaen loppupeleihin.
Kaikki mukaan kannustamaan Seutuliigan kovimpia jengejä.

09.04.2014
RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN

Seutuliigan runkosarjat ovat saatu päätökseen ja jo tulevana lauantaina aloitetaan pudotuspelit.

Seutuliigan sarjan 1, runkosarjan voitti Fc Appelsiinilaakso. Toiseksi sijoittui Pypa.Nämä kaksi joukkuetta suoraan välieriin.

Puolivälierissä kohtaavat Keikkabussi ja Repokangas sekä Old boys ja Elpro. Keikkabussin ja Old boysin sijan ratkaisi keskinäiset pisteet.

Sarjan 1 pistepörssin vei Old boysin Markus Tarvainen 28+28 tehoilla. Toiseksi sijoittui niin ikään old boysin Jari "jenkki" Immonen 31+16.Kolmas saman seuran vikkeläjalkainen Teemu Tarvainen 22+22.

Sarjassa 2, runkosarjan vei Bsv. Toinen Fc köyhät. Nämä kaksi suoraan välieriin.
Puolivälierissä kohtaavat Paperi2 ja Jormet, sekä Tarmo C ja Opettajat.

Pistepörssin nappasi itselleen Paperi2:n Harri Kauhanen 32+24, ennen Bsv:n Mikko Kilpeläistä ja Opettajien Olli Räsästä.

08.04.2014
JÄRJESTYKSEN MUODOSTUS

Joukkueiden paremmuus määräytyy saavutettujen pisteiden perusteella. Voitosta saa kaksi, tasapelistä yhden

ja tappiosta nolla pistettä.

Tasapisteissä joukkueiden paremmuuden määräävät järjestyksessä:

1) keskinäisissä otteluissa saavutetut pisteet

2) keskinäisten otteluiden maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit keskinäisissä otteluissa)

3) keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit

4) koko sarjan maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit)

5) koko sarjassa tehdyt maalit

6) uusintaottelu

7) arpa.

03.04.2014
JÄÄHYILYÄ

Runkosarjan viimeisiä pelejä pelailtiin tällä kierroksella.
Kierrosta leimasi vähämiehisyys ja jäähyily.

Tsk ja Keikkabussi kävelivät ekapelissä, hikeä vältellen. Vähämiehinen Tsk oli täysi statisti, vaikkakin Samuli Oinonen tekikin kauden yhden hienommista maaleista.Keikkabussi Petri Lappi 2+5 ja Juha Koponen 4+3.

Cosmos uhosi voitontahtoa ja lähellä se olikin. Tiukan taiston jälkeen pisteet jaettiin sopuisasti 7-7. Cosmoksen Harri Jäppinen laukoi 4+0 ja Elpron Jouni Virtanen 1+4 tehot.

Viimeisessä pelissä, jossa Wipa ja Tarmo C pelasivat, jaettiin peräti 45 min jäähyjä.
Seutuliigan motto "Hiki olkoon paras palkintomme" ei kaikkien osalta toteutunut.

Jos ei niin sanottu sipuli kestä, olkoon sarjataso mikä tahansa, niin silloin voi jäädä suosiolla kotiin.

01.04.2014
APRILLIA

Maaliskuukin on taakse jätetty ja alkoi viimeinen pelikuukausi.
Kaksi kierrosta enää edessä ja sitten alkaa tosipelit.

Fc appelsiinilaakso tulee juhlimaan myös tämänvuoden runkosarjan voittoa.Pypa tulee sijoittumaan toiseksi.Nämä varmoja välieräjoukkueita.

Puolivälierien pareista vielä taistellaan.

Samoin sarjassa 2 välieräjoukkueina ovat varmoja Bsv ja Fc Köyhät.
Loppuparivaljakot selviää tulevissa peleissä.

16.03.2014
COSMOS JYRÄSI

Seutuliigan keskiviikko kierroksen tapahtumat meinasivat jäädä kertomatta, mutta yleisön painostuksen vuoksi raportoidaan hiukan myöhässä :)

Kierros alkoi sarjan 2 pelillä Jormet - Paperi2. Ottelusta kehkeytyikin yksi tämän sarjan vauhdikkaimmasta ja jännittävimmistä peleistä.
Maaleja tehtiin vuoronperään ja johtajakin vaihtui mukavasti. Ottelu olikin valumassa Paperille, mutta Hentusen Jani (4+0) oli toista mieltä ja 8 sekuntia ennen loppua, hienolla yksilösuorituksella teki Jormetille voittomaalin.

Edellisen pelin voiton myötä Wipalle oli jäänyt pienoinen krapula, jonka hyödynsi Fc Köyhät murskaamalla 1-13.Janne Kainulainen ja Esa Sikanen tekivät kolme maalia mieheen.

Niin monta kertaa se on ollut lähellä, mutta keskiviikkona se sitten tapahtui kreivin aikaan. Nimittäin Cosmoksen kauden ensimmäinen voitto.
Ottelu oli tasainen ja Wepareitten hienoisessa hallinnassa peli menikin, mutta Cosmos iski näyttävillä vastahyökkäyksillä ja Erkki Puustinen maalilla hoiti loput.
Cosmoksen Matti Hynninen taituroi 2+2.

Runkosarjan kierrokset alkavat hupenemaan ja pudotuspelipareja jännitetään kovasti, molempien sarjojen osalta.

27.02.2014
ONNEA WIPA

Keskiviikon kierros tarjosi taas kunnon törinää.

Elpro ja Weparit taistelivat tiukasti tärkeistä pisteistä playoffsien kannalta. Maaleja napsuteltiinki tasatahtiin, kunnes kovien pelien Elpron Antero Monto niittasi n. puoli minuuttia ennen loppua voitto-osuman illan toisella maalillaan. Elpron Kissa Karvinen napsi melko hienoja torjuntoja. Wepareista Jussi Inkinen nousi jälleen esille parilla maalilla.

Paperi2 ja Pasi Mahlberg 2+1 näyttivät nuorille koltiaisille voittamisen kulttuuria.
Vaikkakin Tarmo C pyöritti varsinkin lopussa melko vaarallisesti, jäi silti pisteet piipun juureen 6-4.

Aikamoisella kertoimella joutui Wipa kävelemään kentälle Höntsäpalloa vastaan.
Mutta niin vaan Wipan Juha Suurholman 3+1 ja Kari Niirasen kolmen maalin sekä Mikko Turusen 2+2 tehoilla joutui höntsis nöyrtymään ja kauden avauspisteet ansaitusti Wipalle.Jos ei Mikko Simonen torjunut paremmin, olisivat lukemat olleet pahemmat.

19.02.2014
LEPPOISAA PELAILUA

Keskiviikon sarjakierros piti sisällään kaksi pelia sarjasta kaksi ja yhden ykkössarjan pelin.

Legendaarinen Paperi2 ja naisia vilisevä Höntsäpallo ottivat keskenään mittaa. Tasaisen peli kääntyi kuitenkin Paperi 2:n voittoon 7-4. Lasse Karppinen teki kolme maalia ja höntsäpallosta Ari Hukkanen naputti tehot 1+1.

Kauden ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen rökäletappio, tuli Wipan nimiin. Opettajat kuritti peräti 15-0. Tommi Tarvainen ja Olli Räsänen tekivät neljä mieheen ja uset muutkin pelimiehet saivat nimensä paperiin.

Sarja yksi mielenkiintoinen peli käytiin Repokankaan ja Appelsiinilaakson välillä. Repokangas aloitti maalinteon Juha Lyytisen toimesta, mutta ei aikaakaan, kun Iivanaisen veljekset, Skytän Markon johdolla naputtivat turvallisen johdon. Muuten tasainen peli kääntyi siis Appelsiinilaaksolle 2-6.

Lauantaina 22.2 pelit siirtyvät taas Joroisiin.

09.02.2014
PELIREISSU JOROISIIN

Lauantaina, seutuliigakaravaani ajelehti vaihteeksi Joroisten liikuntatalolle, missä toivotettiin meidät kädestäpitäen tervetulleiksi.Kiitos Reijo taas järjestelyistä.

Viikonloppu on tuottanut aina vaikeuksia saada pelaajia paikalle. Useassa joukkueessa oli taas hirvittävästi pelaajia pois.
Oli Teatteria(Allu :)), lasten harrastuksia,messuja, maton lakaisuja ym.

Pelejä oli niin paljon, etten yksityiskohtaisesti ala kertoilemaan, mutta nostan muutamia onnistujia tai raatajia esille.

Maalivahdit Jarmo Hyvönen,Ari Kosonen, Sami Korhonen,Joni Kaipainen ja Mikko Korhonen urakoivat useamman pelin, auttaen monta joukkuetta pelaajapulassa. Iso hatun nosto.

Joitan tehomiehiä viikonlopulta.

Pasi Mahlberg,Kalle Sievänen 3+0,Harri Kauhanen 1+4,(paperi2),Teemu Lappalainen 6+1,Jouko Pekkonen 4+1 (fc köyhät) Miika Mäkeläinen 5+2, Jonne Heinonen 4+0 (Jormet),Mika Hedman 3+0 (Repokangas),Marko Luostarinen 3+0(Pypa), Markus Tarvainen 3+0, Harri Natunen 2+3 (Old Boys),Niko Antikainen 2+2 (Tsk).

Keskiviikkona taas palataan tuttuun Varkauden liikuntataloon kolmen pelin merkeissä.

05.02.2014
HÄRKÄVIIKKO

Kahden pelikierroksen viikko tuo poikkeuksen perinteiseen hikiliikkumiseen.

Bsv antoi oikein isänkädestä Jormetille.Lopputulos on murskaava 16-2.
Mainittakoot muutama pelaaja,Bsv:n Oili Niiranen ja ja Ville Liuska 1+0 huikeilla yksilösuorituksilla. Jormetin molemmat maalit syötti Aki Kakriainen. Pakkohan se on mainita Mikko Kilpeläisen huikea ilta 7+3 ja nolla jäähyminuuttia!

Tarmo C junnut ja Opettajat taistelivat tiukasti pisteistä. Mutta niin vaan on todettava, että nuorempi sukupolvi vei voiton. Henri Kosonen nöyryytti isäänsä Aria maalin verran.Huhut kertoivat sen lirahtaneen helpohkosti...
Pisteet Tarmolle 7-6.

Ykköstason joukkueista lauteille kömpivät Cosmos ja Repokangas.Repokankaan tasaisuus maalintekijärintamalla, joihin osallistui peräti seitsemän eri kaveria, oli liikaa Cosmokselle.Tulos 8-6.
Repparin Jari Roponen teki 1+2 ja iso vaalee Pasi Malkki 2+0. Cosmokselta Jonne Hiltunen ja Matti Hynninen paukauttivat pari mieheen.

Lauantaina siirrytään taas Joroisiin, missä täysikierros odottaa.

29.01.2014
TAMMIKUU TAPUTELTU..

..pelien osalta. Uusia pelaajia voi ilmoittaa tämänvuoden sarjaan perjantaihin 31.1 asti, sen jälkeen iskee sanktiopykälä.

Keskiviikko alkoi palvelimen romahtamisella. Ilmeisesti puolitoista miljoonaa ihmistä yritti päästä sivuille yhtäaikaa. Osa ilmoittikin allekirjoittaneelle sivujen kaatumisesta reaaliajassa, joista iso kiitos.Kertoo Seutuliigan kiinnostuksesta, tälläkin kertaa positiivisesti.

Sivujen kaatumiset eivät rassanneet itse keskiviikon kilpailutapahtumaa, miksi seutuliiga nyttemmin luokitellaan :D.

Tsk oli pakkoraossa pudotuspelejä silmälläpitäen voittaa tämä peli, ja pakko heijastui myös kentälle. Weparit hallitsi peliä käytännössä 32min miten tahtoi. Lukemissa 8-1, sai Tsk pienen juonen päälle kaventaen 8-5:een, mutta Marko Turunen illan neljännellä maalillaan lopetti kumiankkojen pyristelyt. Wepsujen Petri Pulkkinen syötteli 1+4, Tsk:n Pekka Auvinen teki kaksi ja ainut jolta selkä ei taittunut, vaan taisteli loppuunasti Mikko Korhonen 1+0.

Elpro oli saanut kokonaista neljä miestä rosteriinsa haastamaan edellisen vuoden mestaria Old boysia. Alku lupaili hyvää ja puoliajalle mentiin Elpron 3-1 johdossa. Mutta kunto ei riittänyt loppuun asti, vaan Jari Immosen viiden maalin johdolla Old boys kiri tasoihin ja ohi. Oldin uusista miehistä Ismo Majava keräsi kolme syöttöä. Elpron puhtaan hattutempun lisäksi Mika Nuora teki vielä yhden päälle ja iki-Epa Pasi Kilpeläinen 2+1.

Kilpasarjassa 2, sarjaajohtava Bsv ei antanut Paperi2:n yllättää. Mikko Kilpeläinen on äitynyt huimaan iskuun,tälläkertaa boxista pois pysynyt pakkaus iski tänään 4+2 tehot.Lisäksi täytyy mainita Lari Kilpeläisen kaksi syöttöä, ensimmäiset vissiin neljään vuoteen ;)
Paperi2:n tehomies oli tuttu kaveri jo vuosien takaa Lasse Loikkanen 1+2.

Erotuomarina toimi seutuliigan uusi tulokas Olli Hämäläinen ja oli mies paikallaan. Tervetuloa remmiin.

22.01.2014
OTTELURUUHKAA

Tsk haki tärkeitä pisteitä otteluruuhkan joutuneesta Pypasta, mutta valitettavasti turhaan. Ottelullisesti peli oli tasainen, kiitos hyvien maalivahtien.
Tsk:n hakiessa vielä tasoitusta ilman maalivahtia, naulasi Pypa voiton 5-3.
Tsk:n Jussi Immonen teki kaksi ja Pypasta Mikko "takareisi" Skinnari 1+2 ja kaksi tykitys maalia iskenyt Marko Luostarinen.

Sarjan jumbo Cosmos näytti parasta osaamistaan Old Boysia vastaan, ainakin alussa. Salamana 3-0 johtoon ja vielä puoliajalla Cosmos johti 4-3. Vaikka Cosmos teki kaikki työt, niin Old Boys rankaisi armotta virheistä ja niin vaan voitto luisui Oldeille 6-9.
Cosmoksesta esille nousi Mikko ja Matti Hynninen sekä Harri Jäppinen kahdella maalilla kukin. Oldin maaliseppo oli Jari Immonen viidellä maalilla, seka pörssin kärki Markus Tarvainen 3+3.

Viimeisessä, muttei missään tapauksessa vähäisemmässä pelissä Fc appelsiinilaakso ja Keikkabussi taistelivat kynsinhampain pisteistä. Valtava vauhti ja intensiivisyys lämmitti liikuntataloakin muutaman asteen.

Fc Appelsiinilaakson puolustus, viimeisenä lukkonaan Mika Kautto, tylsytti lopulta Keikkabussin vauhtikoneet 4-1 lukemin.
Appelsiinilaakson pelaavaan rosteriin noussut Veli-Matti Mensonen teki melko vakuuttavan sisääntulon seutuliigaan, syöttäen heti kaksi osumaa.Myös Marko Skyttä oli oikeassa paikassa, pari kaappia iskien.
Keikkabussista esille nousi Ari-Pekka Aho tehden ainuan osuman, samoin Topi Purhosen yritteliäisyys pitää mainita.


20.01.2014
OTTELUOHJELMAAN LISÄYS 22.2.14

Lauantaina 22.2.2014 pelataan rästiin jääneet 7 peliä JOROISTEN liikuntatalolla.

10:00 FC KÖYHÄT - JORMET,SIHTEERI BSV
10:50 BSV - OPETTAJAT, SIHTEERI FC KÖYHÄT
11:40 PAPERI 2 - WIPA,SIHTEERI OPETTAJAT
12:30 TSK - COSMOS, SIHTEERI PAPERI2
13:20 FC OLD BOYS - FC APPELSIINILAAKSO, SIHTEERI TSK
14:10 WEPARIT - REPOKANGAS,SIHTEERI FC APPELSIINILAAKSO
15:00 KEIKKABUSSI - PYPA,SIHTEERI REPOKANGAS

15.01.2014
ON TIUKKAA!

Suuriin seutuliigajoukkueisiin lukeutuvat Elpro ja Fc appelsiinilaakso väänsivät vähämaalisen matsin. Appelsiinilaakso oli voitossa kiinni viimehetkille asti, kunnes Elpron Virtanen niittasi vaparin sisään ja pisteet jakoon 2 - 2. Molemmat maalivahdit Karvinen sekä Kautto pelasivat hyvin.

Tsk:n vikkelillä nuorilla miehillä oli paikkansa tehdä lisäosumia Old boysiä vastaan, mutta liigan parhaimpiin maalivahteihin kuuluva Joni Kaipainen tylsytti tykit aivan huikeilla torjunnoilla ja Old boysin pistenikkarit hoitivat loput. pisteet Oldeille 4-6.

Taas osoitus sarjan tasaisuudesta. Sarjakärki Pypa kompastui sarja kahdeksantena olleelle Repokankaalle 5-4.
Kirjoituksen mennessä painoon, pelin koko kuvaa ei ollut tiedossa,mutta Repokangas vei silti yllätyksellisesti pisteet.

08.01.2014
NIIN SAVOLAISTA MENOA

Hyvää uuttavuotta vaan seutuliigan urheileva kansa.

Edellinen vuoro (Tarmo B) toivotti ystävällisesti seutuliigan väen tervetulleiksi aloittamaan kevätkausi. Kaikki oli valmista, isot kiitokset siitä.

Kinkun ja muitten joulunajan herkkujen sulattelu alkoi heti huippupelillä Fc Appelsiinilaakson ja Pypan välillä.

Pypa näytti loistavan maalivahtinsa Mikko Korhosen johdolla, miten moninkertainen runkosarjan voittaja lyötiin lattiaan. Antti Sutinen teki hattutempun.

Suku nimeltä Savolainen x 2, kaatoivat kahdestaan Jormetin 10-5. Niina ja Sasu tekivät neljä nokkaa kohti, Sasun vielä passaillessa neljä.
Lisäksi höntsän Markus Tolvanen syötti kolme maalia. Jormetilta Jari Vokkolainen ja Heikki Immonen tekivät molemmat tehot 2+1. Eikä Heikki ottanut edes jäähyä ;)

Nopeasti liikkuva Tarmo C, joutui kokeneempien jyrän alle. Pelkkä nopeus ei riitä, sillä paremman maalintekotaidon omaava Könönpellon suurseura vei pisteet 10-4. Köyhien Teemu Lappalainen teki viisi maalia.