Uutisia

15.09.2022
Muutama asia...
16.08.2022
Kauden aloitus
04.08.2022
2022-2023 sarja
02.08.2022
Kausi 2022-2023
08.06.2022
Tiedote!

Tuloksia

21.09.2022

PyPa - Appelsiinilaakso: 2 - 7

Joro-Huvilat - Next Step: 3 - 8

BSV - TPW: 6 - 7

Repokangas - Cosmos: 6 - 6

Old School - Winot: 6 - 4

14.09.2022

Winot - SB KirJo: 4 - 4

Kunnonsali - Pinkit: 7 - 1

SoSa - WiPa: 1 - 4

MeanMachine - FC Köyhät: 5 - 11

Roskasakki - Tornado: 6 - 5

Uutiset

15.09.2022
Muutama asia...

Kausi on nyt taas saatu kivasti käyntiin, joten olisi ensimmäisen kirjelmän aika.

Ensiksi,
Ensimmäiseen peliin tulevat joukkueet koittaa hillitä intoaan ja odottavat kunnes edellinen vuoro lopettaa. Jos on kavereita tulossa katsomaan niin heille voisi välittää myös tämän tiedon. Varkaudessa ei ole olemassa liikaa vuoroja niin annetaan kaikkien käyttää omat vuoronsa tehokkaasti.

Toiseksi,
WarkausLiigan säännöt noudattelee SSBL:n sääntöjä. Siellä sanotaan seuraavasti:
"Kenttäpelaajien, jotka ovat syntyneet 1.1.1999 tai myöhemmin, on käytettävä virallisissa otteluissa kansainvälisen salibandyliiton hyväksymiä ja merkitsemiä suojalaseja"
Tätä tullaan sitten tästä eteenpäin tuomareiden toimesta vaatimaan.

Kolmanneksi:
WarkausLiigan kautta on nyt mahdollisuus tilata laadukkaita GUTZ:n tuotteita. Tilausaika päättyy kuitenkin jo 25.9.2022.
Sähköinen kuvasto löytyy tästä linkistä https://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_aw2022_fi_issuu_extra?fr=sYWFlZTQ1MDY0MzI ja toimitsija pöydältä paperinen versio.
Tilaukset kirjallisena joko warkausliiga@gmail.com tai toimitsijoille. Tilauksessa pitää käydä ilmi tilaajan nimi, email, puh nro sekä tuotteen artikkeli numero, koko, kappale määrä ja kokonais hinta. Tuotteet maksetaan sitten WarkausLiigan tilille til nro FI74 4108 0011 4223 52 ja ne voi sitten noutaa toimitsijoilta.

16.08.2022
Kauden aloitus

WarkausLiiga pelit alkaa 31.8. klo 18:00 liikuntatalolla.Siksipä tässä muutamia juttuja joukkueille nieltäväksi.
- WarkausLiigan sivujen ottelu ohjelmassa kellon jälkeen on merkitty mihin pukukoppiin joukkue menee.
- Tuomarit eikä toimitsijat tule hakemaan kopista peleille.
- Varsinkin alkukaudesta, tarkistaa että nimet ja numerot on oikein pöytäkirjoissa.
- SSBL:n säännöistä on poistunut 5 min jäähy, jonka tilalle tulee 2+2 min, tämä otetaan käyttöön WarkausLiigassakin.
- Tuomareita on ohjeistettu kitkemään väkivaltainen ja epäurheilijamainen peli. Ottakaa siis joukkueet jo heti alusta reilun pelin asenne käyttöön.
- Pöytäkirjoihin ei edelleenkään pelin jälkeen lisätä ilman tuomarin lupaa "viivoja".
- Viimeisen pelin jälkeen kaikki osallistuvat laitojen purkuun ja siivous talkoisiin. Talo pitää olla tyhjä viimeistään klo 22:15.
- Joukkueita saa täydentää koko runkosarjan ajan, mutta 2 ottelua tulee olla pelattuna jos mielii jatko peleihin.
- Elkää tulko sairaana pelaamaan tai katsomaan !!!

04.08.2022
2022-2023 sarja

Tulevalla kaudella on taas 4 sarja tasoa, joissa pelataan kaksinkertainen sarja.
Sarjojen 4 parasta pelaa välierät, joista määräytyy loppuottelu parit.
Alla sarjat joukkueineen:

1. sarja
Appelsiinilaakso
Roskasakki
Joro-Huvilat
PyPa
Tornado
Next Step

2. sarja
Old School
Winot
BSV
COSMOS
Repokangas
TPW
SB KirJo

3. sarja
Jormet
Kynäniskat
FC Köyhät
SoSa
WiPa
Kultatassut
MeanMachine

4. sarja
Höntsäpallo
Kunnonsali
Pinkit
Warkaus Walrus
BSV Stars
White Devils
AFT

02.08.2022
Kausi 2022-2023

Kaudelle 2022-2023 on ilmoittautunut mukaan 27 joukkuetta:

Appelsiinilaakso
Next Step
Cosmos
Repokangas
TPW
FC Köyhät
SoSa
Joro-Huvilat
PyPa
Pinkit
Roskasakki
BSV
Winot
Kultatassut
MeanMachine
SB KirJo
Old School
WiPa
Kynäniskat
Höntsäpallo
Kunnonsali
Warkaus Walrus
BSV Stars
Tornado
Jormet
White Devils
AFT

Pyrimme tämän viikon aikana ilmoittamaan sarja järjestelmän ja niissä olevat joukkueet.
Otteluohjelmaa aletaan myös työstämään.
Ensimmäinen kierros pelataan 31.8.

08.06.2022
Tiedote!

SSBL:n junnusarjoissa pelaavien junioreiden käytöstä tulevalle kaudelle olemme linjanneet seuraavaa:
- P18 pojat (-05 syntyneet) saavat pelata 2. sarjassa ja sitä ylempänä ilman rajoituksia.
- P17 pojat (-06 syntyneet) saavat pelata 3. sarjassa ja sitä ylempänä ilman rajoituksia.
- 4. sarjassa sallitaan yksittäiset juniori pelaajat.
- Tytöillä ei rajoituksia.

Tähän mennessä ilmoittautuneet joukkueet:
Appelsiinilaakso
"nimetön"
COSMOS
Repokangas
TPW
FC Köyhät
SoSa

02.06.2022
Kohti tulevaa

31.7. on viimeinen ilmoittautumis päivä. Ilmoittautua voi aikaisemminkin (olisi jopa suotavaa) mutta tuona päivänä pitää olla pelaajalistat WarkausLiigalla. Listaa voi täydentää koko runkosarjan ajan.
Uusi kausi alkaa 31.8.
Kausimaksu pysyy samana kuin viime vuonna eli 540 €/joukkue.
1. sarjan joukkueissa saa pelata vain 2 kpl max 4.div pelajaa. Rajoitus ei koske maalivahteja, M40 senioreita eikä B-junnuja (-05 syntyneitä) ja siitä alaspäin.

17.05.2022
Uuteen kauteen!

Ensi kauden ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa warkausliiga@gmail.com.

Ilmoittautumis aika päättyy 31.7.
Viimeistään sinä päivänä on oltava pelaajalista WarkausLiigalla tai ilmoittautuminen ei ole voimassa. Listaa voi täydentää pitkin kautta.
Rekkari rajoituksista tulee tarkennusta myöhemmin (en tiedä tarkkaa päivää, joten älkää kyselkö vielä tästä).

15.05.2022
Kausi 2021-2022 on päättynyt

Taas on yksi kausi saatu pakettiin, vaikka korona venyttikin kautta parilla viikolla.

Runkosarjasta:
Pistepörssien voittajina palkittiin:
1.sarja Sami Nyyssönen Tornado 48p
2.sarja Pekka Auvinen NyPS 55p
3.sarja Juha Suurholma WiPa 47p
4.sarja Aapo Kytölä VarTa07 39p
Kaikki sarjat huomioiden, eniten maaleja (30 kpl) tällä kaudella nakutti Juha Suurholma.
Syöttö koneina kunnostautuivat Pekka Auvinen ja Jouni Hokka (Repokangas). Molemmilla 28 tarjoilua.
Pistepörssiin merkkautti nimensä yhteensä 346 eri henkilöä!

Finaali tapahtuma:
4.sarjan pronssi ottelulla aloitettiin päivä. Alun tasaisen väännön jälkeen Kunnonsali sai paremmin maalihanansa auki. Petri Pulkkinen varsinkin oli saanut lapansa syönnilleen tehden 4 maalia. Näistä ansioista hänet palkittiin Kunnonsalin parhaana. Pinkkien parhaana palkittiin Elmiina Toroi-Räisänen (tehot 1+2). Pinkeillä saattoi vähän painaa edellisen päivän Joroisten turnauksen pelit sekä säästeleminen iltapäivällä oleviin turnaus peleihin. Lopputuloksella 7-3 Kunnonsali siis otti 4.sarjann pronssi mitalin.

4.sarjan finaali käytiin VarTa07 ja MeanMachine joukkueiden välillä. Junioreiden pallon hallinta oli selkeästi vastustajaansa edellä. Molempien joukkueiden maalivahdit Ville Juvonen (VarTa07) ja Tommi Kalilainen (MeanMachine) olivat loisto vireessä. Ottelun parhaan pelaajan palkinnot menivätkin näihin osoitteisiin. Valitettavasti joidenkin MeanMachinen pelaajien asenne ei ollut reilun urheiluhengen mukaista, joista kertoo myös saadut 5 kpl 2 min rangaistusta. Tämä on vain puulaaki urheilua! Loppu lukemat 5-1 VarTa07:lle toivat heille 4.sarjan voiton.

3.sarjan pronssi ottelu olikin melkoinen trilleri. Peli oli tasasta vääntöä joukkueiden tehdessä maaleja vuoron perään. Ottelun lopussa FC Köyhät onnistui tekemään maalin ja ennen peli ajan umpeutumista Kennel Hammis ei onnistunnut tasoittamaan peliä. Näin FC Köyhille pronssia tuloksella 4-3. Kennnel Hammiksen parhaana palkittiin loistavasti torjunut Jenny Juntunen. FC Köyhistä palkittiin Jouko Pekkonen joka syötti 2 ja oli oikein hyvällä jalalla liikkeellä.

3.sarjan finaalissa vastakkain olivat WiPa ja Kynänniskat. Kynäniskojen melkoisen suuri ikä etu näkyi myös pelaajien liikkeissä, WiPan keskittyessä enemmän puolustuksen kautta pelaamiseen. Kauden maalintekijä ja sarjansa pistepörssin voittaja Juha Suurholma ei ollut saanut hiottua lapaansa sellaista ”magic touchia” kuinn runkosarjassa, vaan merkinnäksi tuli vain 1 syöttö. WiPan parhaana tässä pelissä palkittiin Mikko Turunen (tehot 1+0). Kynäniskojen parhaana palkittiin Jesse Kolari (tehot 2+2). 3.sarjan voiton siis nappasi Kynäniskat tuloksella 7-3.

2.sarjan pronssi ottelussa vastakkain olivat TPW ja Repokangas. Kuten moni muukin ottelu niin alku oli tasaista puuhastelua. Repokangas alkoi sitten saamaan maalijyvää kohdalleen. TPW:llä hyvät paikat kolahteli aika useasti tolppiin. Tämän kirjoittaja seurasi aitio paikalta, kun Jeremias Pehkonen teki taidokkaan syötön maalitolpan sisäreunasta toisella tolpalle olevalle pelaajalle jolla olikin helppo työ pistää pallo maaliin ohi hölmistyneen veskarin. TPW:n parhaana palkittiin Vili Luukkainen (tehot 1+0) ja Repokankaalta Ari-Pekka Aho (tehot 3+1). Pronssia siis Repokankaalle tuloksella 7-3.

2.sarjan voittaja ratkottiin otteluparissa NyPS – BSV. NyPS oli saanut mukaan niin paljon pelaajia ettei pöytäkirjassa meinannut rivit riittää. 1.sarjan ovia kolkutteleva NyPS oli tehokas koko pelin ajan. BSV loistavan maalivahti pelin ansiosta lukemat pysyivät siedettävinä. Torjuipa Sami Korhonen rankinkin siinä sivussa. NyPSn parhaan palkittiin neljän maalin Miro Hedman. BSV:n parhaaksi katsottiin näppärä ja nopea Petri Koponen (tehot 1+0). Lopputuloksella 7-3 NyPS vei 2.sarjan mestaruuden. Päivän ikävin tapaus nähtiin kun laitaväännön jälkeen kaksi pelaajaa kaatui ja NyPS pelaajalta meni jostain käsittämättömästä syystä vati nurin. Juniori ikäiselle BSVn pelaajalle ei varmasti jäänyt hyvä mieli pelistä kun iso aikuinen mies nyrkki viritettynä uhkailee. Tuomarit olivat juuri siirtymässä uusille paikoille niin tapahtuma jäi heiltä näkemättä. Ehdottomasti olisi ollut vähintään ulosajon paikka. Tuommoinen käytös ei missään nimessä kuulu mihinkään tapahtumaan. Ja varsinkin kun kohteena on alaikäinen ja tekijänä aikuinen.

1.sarjan pronssista mittelivät PyPa ja Jro-Huvilat. Jo ottelun ennakkoasetelmat antoivat osviittaa mitä tapahtuu kun Joro-Huvilat joutuivat pelaamaan ilman ainoatakaan vaihtomiestä. Siihen nähden tulos pysyi lähes puoleen väliin tasaisena. Sitten alkoi kuitenkin väsymys tehdä tehtävänsä ja PyPan maalitili kasvaa. Joro-Huviloiden Valtteri Körkkö kävi kolme kertaa samasta paikasta näppäisemässä maalin ja palkittiin siitä hyvästä joukkueensa parhaana. PyPa pelaajista oli useampikin ehdolla mutta parhaaksi raati katsoi Mikko Skinnarin (tehot 2+2). Lopputuloksella 8-4 PyPa vei 1.sarjan pronssin.

Loppu huipennukseksi pelattiin 1.sarjan finaali Tornadon ja Appelsiinilaakson kesken. Selkeänä ennakko suosikkina peliin lähtenyt Tornado hallitsikin hienoiseltaan peliä. Loppu puoliskolla 2-0 johdossaan peli näytti jo taputetulta mutta sitten Mika Kauhanen pisti pallon maaliin ja siitä alkoi sitten jännittävä takaa ajo vaihe. Tornado kuitenkin kesti paineen ja voitti mestaruuden tuloksella 2-1. Appelsiinlaakson parhaana palkittiin loistavasti vastustajan ja myös omista pelaajista kimmonneita paloja torjunut maalivahti Mika Kautto. WarkausLiigan toimihenkilöt kerkesivät jo miettimään pitäisikö lanseerata Jesse Pallamo -niminen kiertopalkinto WarkauLiigan vikkelimmälle kipittäjälle. Päädyttiin kuitenkin vain palkitsemaan Jesse Tornadojen pelin parhaana (tehot 0+1).

Yksityiskohtaisempaa raporttia löytyy mm:
https://www.facebook.com/search/top?q=appelsiinilaakso
https://www.facebook.com/search/top?q=tornado%20sc

Tunnustus täytyy antaa molemmille 1.sarjan finaali joukkueiden pelaajille hyvästä urheilu asenteesta. Tilanteisiin mentiin lujaa mutta reilusti. Jos hävittiin tilanne niin siitä ei suututtu vaan jatkettiin peliä ja näin autettiin omaa joukkuetta paremmaksi. Myöskin jälkikäteen molemmat joukkueet puhuivat somessa toisistaan herrasmiehinä!

11.05.2022
Finaalit

Finaali päivän pelit:
(aikoja korjattu klo 14 eteenpäin)

10.00 4. sarjan pronssi Kunnonsali - Pinkit 7-3
11.00 4. sarjan Finaali VarTa07 - MeanMachine 5-1
12.00 3. sarjan pronssi KennelHammis - FC Köyhät 3-4
13.00 3. sarjan Finaali WiPa - Kynäniskat 3-7
14.00 2. sarjan Pronssi TPW - Repokangas 3-7
15.00 2. sarjan Finaali NyPS - BSV 7-3
16.00 1. sarjan Pronssi PyPa - Joro-Huvilat 8-4
17.00 1. sarjan Finaali Tornado - Appelsiinilaakso 2-1

25.04.2022
Välierät

27.4.
klo 20:30 VarTa07 - Pinkit (5-2)
klo 21:20 Kunnonsali - MeanMachine (3-13)

4.5.
(Kennel Hammis ja FC Köyhät tasapisteissä, mutta FC Köyhät voitti toisen keskinäisen ottelun)
klo 18:00 WiPa - Kennel Hammis (8-6)
klo 18:50 Kynäniskat - FC Köyhät (10-7)
klo 19:40 NyPS - TPW (7-4)

11.5.
klo 18:00 Repokangas - BSV (4-6)
klo 18:50 Tornado - Joro-Huvilat (16-2)
klo 19:40 Appelsiinilaakso - PyPa (9-2)

07.04.2022
Tulevasta

Ensimmäiset välierät pelataan 4.sarjan osalta keskiviikkona 27.4.
3.sarjan välierät keskiviikkona 4.5.
2.sarjan välierät 4. ja 11.5.
1.sarjan välierät 11.5.
Finaali pelit on 14.5 lauantaina.

Jatkopeleihin pääsee kunkin sarjan 4 parasta joukkuetta.

21.02.2022
Lauantai pelipäivä vaihtuu

26.3. oleva lauantai kierros vaihtuu pelattavaksi 23.4. lauantaiksi. Peli kalenteri on päivitetty oikeaksi.

15.02.2022
Pelaamatta jääneet pelit

Lauantaina 26.3. klo 10-18 pelataan alkuvuodesta pelaamatta jääneet pelit. Pelit on laitettu ottelukalenteriin mutta tässä ne vielä erikseenkin

26.03.2022 klo 10:00 (1,5) Pinkit VarTa07
26.03.2022 klo 10:50 (4,6) Höntsäpallo Warkaus Walrus
26.03.2022 klo 11:40 (3,5) WiPa 3 Kunnonsali
26.03.2022 klo 12:30 (4,6) Cosmos BSV
26.03.2022 klo 13:20 (3,5) Jormet VarTaB
26.03.2022 klo 14:00 (3,5) SoSa Kynäniskat
26.03.2022 klo 14:50 (4,6) Suoraan Maagista Kennel Hammis
26.03.2022 klo 15:40 (3,5) FC Köyhät BSV Stars
26.03.2022 klo 16:30 (4,6) Roskasakki Tornado
26.03.2022 klo 17:20 (3,5) Joro-Huvilat Winot

09.02.2022
Yleisöä...

Yleisö saa taas tulla paikan päälle katsomaan WarkausLiigan pelejä.

13.01.2022
Pelit jatkuu

AVIn päätöksen mukaisesti WarkausLiiga jatkuu keskiviikkona 19.1. aikaisemman ohjelman mukaisesti. Pelaamatta jääneet pelit pyritään pelaamaan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.
Yleisöä ei toistaiseksi oteta saliin.
Palataan myös käytäntöön että tuomari / toimitsijat tulevat hakemaan pelaavat joukkueet kopista.